Optakt: Kan Rungsted tage sejren i nord?
Rungsted Seier Capital spiller onsdag d. 28. september kl. 19:00 ude mod Frederikshavn White Hawks. Her får du optakt til kampen, hvor du får både holdnyheder, analyse, odds og meget mere.

Sikker sejr i derbyet

Rungsted hentede en pligtsejr fredag aften hjemme mod Rødovre. Selvom Rødovre fik reduceret 2 gange og holdt målforskellen på 2 mål indtil midtvejs i 3. periode, så var der aldrig rigtig tvivl om sejren.

Udover sejren, var den positive nyhed at Marcus Olsson var tilbage på isen. Omvendt måtte William Back udgå af kampen efter hvad der lignende et hårdt slag mod knæet. Særdeles bekymrende med endnu en skade, og især til unge William Back, der har fået en glimrende start på sæsonen.

Svær udebane venter

Rungsted skal på en lang bustur til Frederikshavn, hvor der skal vindes vigtige point til Final-4-ræset. Frederikshavn ligger på 5. pladsen med 3 point op til Rungsted og en kamp i hånden.

Frederikshavn har i år meldt ud, at man vil satse mere på unge talenter, men starter dog med 8 udlændinge. Svenske Daniel Olsson Trkulja præsterede 25 point i 28 kampe, men har ellers mest erfaring fra Allsvenskan. Radek Cip er hentet i Odense efter et pænt pointsnit i forrige sæson, mens Aleksi Halme er genganger.

Af danske profiler er det selvfølgelig værd at nævne Christoffer Frederiksen og Sebastian Brinkman. På trænerbænken har man fundet en permanent løsning i svenske Per Hånberg. Et spændende navn, der senest har trænet 5 sæsoner i den næstbedste schweiziske liga og ellers i de svenske topligaer.De gode takter skal fortsætte

Lucas Andersen scorede to gange mod Rødovre og øgede dermed sin scoringsstime til 6 kampe. En utrolig stærk start på sæsonen, og Andersen må være godt motiveret til mødet mod hans gamle klub. Det bliver essentielt for at Rungsted, at Andersen kan fortsætte scoringsstimen onsdag aften.

Frederikshavn er altid en svær modstander på hjemmebanen i det høje nord. Rungsteds defensiv skal derfor stå imod presset fra White Hawks, og spille en sold kamp selvom man er få backer. Kæden med Persson-Olsson-Vedel blomstrede mod Rødovre, og de skal ligeledes præstere mod Frederikshavn, hvis Rungsted skal have point.

David Grubak fik starten mod Rødovre og stod en rigtig flot kamp. Det bliver interessant at se om Wallin, der ellers har fået en fin start på sæsonen, er tilbage i målet onsdag aften. Mod Odense blev Wallin pillet ud ved 0-4, og Grubak kom ind og holdt buret rent resten af kampen.

Frederikshavn er også ramt af skader, og kørte med 3 kæder søndag aften mod Sønderjyske. Det kan udligne Rungsteds lange skadesliste, som også må forventes at inkludere William Back.Frederikshavn White Hawks – Rungsted Seier Capital ishockey odds

Bookmakerne har en lille favoritværdighed til Frederikshavn, hvilket herfra må skyldes hjemmebanen, samt Rungsteds skadessituation, for Frederikshavn har ikke været imponerende i denne sæson. Overtidssejr over Rødovre, samt sejre over Herlev og et formsvagt Esbjerg-mandskab er, hvad det er blevet til for Frederikshavn i denne sæson.

Herunder kan du se og sammenligne ishockeyodds på kampen:

Bookmaker1X2
Bet3652.204.002.55
Bwin2.204.002.65
Cashpoint2.174.002.57
ComeOn2.153.902.70
Danske Spil2.204.102.65
LeoVegas2.203.952.60
Mr. Green2.204.102.60
Nordicbet2.194.10
2.65
Tipwin2.153.702.65
Unibet2.204.102.60
*OBS: Alle links i denne oversigt er reklamelinks.

Målene har været få hos Frederikshavn i denne sæson, hvor det blot er blevet til 11 scoringer i seks kampe. Målene imod har dog været noget flere hos Rungsted med 24 i syv kampe, end Frederikshavns 15 i seks kampe.

Det er ikke ligefrem fordi man forventer en fest og opvisning på isen af hjemmeholdet i det høje nord med de statistikker. Men, Rungsteds skader og tendensen i denne sæson får os alligevel til at pege på et målspil i form af odds 1.72 på, at begge hold scorer mindst to mål hos LeoVegas.