Optakt: Gentager sæsonpremieren sig?
Endelig er pausen ovenpå pausen forbi. Med blot en kamp i lidt over to uger er der dobbelt op på Hvidovre Fighters denne uge, hvor tirsdagens kamp sætter punktum for den Final 4-kvalifikation, der for længst er afgjort.

Tirsdagens kamp runder dermed ”anden runde” af sæsonen af, når Rungsted Seier Capital skal forsøge at gøre kunsten fra sæsonpremieren efter.

LÆS MERE: Dagens spil: Hvidovre – Rungsted Seier Capital

Er der rust?
Den lange kamppause kan få en til at frygte, at der er lidt rust, der lige skal bankes af. Heldigvis er afstanden ikke så stor, så frygten for de berømte busben bør ikke være til stede. Før landsholdspausen havde vi været meget fristet til at sige, yes, Hvidovre til at komme i gang på efter pausen. Men selvom overtaget mod Hvidovre var ret tydeligt i sæsonpremieren og Fighters har haft nok at se til udenfor isen, så har resultaterne faktisk været gode for Hvidovre. Fighters har her hentet otte af deres 20 point i de sidste fire kampe, hvor det blandt andet er blevet til sejre over Esbjerg og Aalborg.

Mens Hvidovre går ind til deres tredje kamp efter pausen, så havde Rungsted Seier Capital blot en enkelt kamp sidste tirsdag, hvor det som bekendt blev til 2-0 over Herning. Det bør derfor næppe være træthed, der præger Flemming Greens tropper.

LÆS MERE: Big data – følg analysen kamp for kamp

Undervurder ikke en såret fighter
Skal vi drage noget fra Hvidovres præstationer i de sidste fire kampe, må det være, at de bestemt ikke må undervurderes. Det har vi nu heller ikke en mistanke om, at de bliver. Drengene har i denne sæson vist en stærk tilgang på netop den front, så det ikke er blevet til udsving mod på papiret dårligere hold. Denne ydmyg tilgang kan meget vel være det, der er med til at flytte holdet endnu længere.

Fortsætter denne tilgang, så skal vi nok se endnu en stribe Rungsted-sejre, også selv hvis Hvidovre kommer stormende fra første faceoff.