Optakt: Grundspillets sidste topopgør venter
Førstepladsen er sikret, så nu gælder det grundspillets sidste topopgør, inden det går løs i slutspillet. Det er dermed sidste mulighed for at sætte et aftryk overfor en potentiel modstander senere i slutspillet.

Med hjemmebanefordelen og førstevalget sikret i slutspillet gælder det nu om at finde en metode, hvorpå man for alvor kan få skovlen under SønderjyskE, der som det eneste hold i denne sæson har formået at have et overtag over Rungsted Seier Capital. Med det i baghovedet er der i den grad lagt op til en forsmag på slutspillet, som næppe bliver mindre på søndag, når det gælder kampen mod Herlev.

Finder Rungsted spillet, der kan sikre en sejr over SønderjyskE? Det kræver i hvert fald en stærk disciplin og et boxplay, der ikke åbner muligheder for aftenens gæster, der i den grad netop har benyttet dette til at drille i de andre kampe.

Det er derfor også spændende at se, om Mario er blevet så afskrækket af, hvad der skete for Aalborg, da de parkerede bussen ved Bitcoin Arena sidste gang, eller om de tør forsøge at skabe kampen som i sidste møde.

Lad os fylde hallen!

Netop det at vi reelt tager hul på en forsmag af slutspillet i dag, giver anledning til denne opfordring. Lad os fylde hallen godt op! Tag venner, bekendte, forretningsforbindelser og andre med i hallen og vis dem, at det er en fed oplevelse at gå til ishockey i Bitcoin Arena. For det er det, både på og udenfor isen.

Vi kan lige så godt få vist alt og alle, at vi er ved at tage hul på den sjoveste del af sæsonen. Den tid af året som alle hockeyfans, spillere og partnere elsker. Hvad er bedre end et topopgør på hjemmebane til at vise det?