Optakt: Kan Thompson og Rungsted indtage Ørneborgen?
Rungsted Ishockey Patrick Russell NHL

Rungsted Seier Capital møder fredag den 2. december kl. 19:00 Herlev Eagles i Spar Nord Arena. Her får du optakt til kampen med analyse, trupopdateringer og odds-forslag.

Brett Thompson is in the house

Rungsted kom stærkt tilbage fra kamppausen med en vigtig sejr mod ligaens tophold og leverede noget, der meget vel kan være den bedste kamp indtil videre i denne sæson. Holdet leverede her meget af det, der tidligere har været savnet.

Brett Thompson levede op til alle forventninger og mere til med 1 mål og 2 assister. Kæden med Thompson, Pompei og Carlsen var kampens bedste, og det virkede til, at Thompson måske er den spiller som kan sætte Pompei op og udløse hans potentiale.

Ser man bort fra de to gaver Rungsted-defensiven gav Sønderjyske i 1. periode, så er der rigtig mange gode ting, man kan tage med ind til de to sjællandske derbys. Positivt var det også at se både Andersson, Persson og Pompei tilbage i opstillingen. Således mangler kun Moutrey og Gammelgaard.

6-pointskamp i Herlev

Tager Rungsted en sejr med hjem fra Ørneborgen, kan man tage et lille skridt væk fra 8. pladsen og kigge op mod 5. pladsen. Selvom Rødovres chancer for at true 8. pladsen er meget små, så er det alt andet lige meget behageligt at stile mod top-4 end at kæmpe i bunden af tabellen. Forud for kampen er der blot fire point op til 5. pladsen.

Herlev har vist sig som en svær modstander i denne sæson, hvor begge opgør i sæsonen har ført til nederlag. Selvom Herlev har fået 2 ”snittere” i træk med nederlag mod Odense og Aalborg, så skal Rungsted ikke forvente nogen nem kamp i Herlev.

Herlev har det med at være skarpe på de chancer de får mod Rungsted, mens Rungsted omvendt skøjter meget rundt i Herlevs zone uden at få scoret. Med den til tider usikre defensiv som Rungsted har præsteret i denne sæson, så skal offensiven kunne producere. Det plejer at blive en målrig affære mod Herlev.

Et lille kuriosum ved kampen er selvfølgelig, at Brett Thompson er tilbage på sin gamle hjemmebane, hvor han endda var kaptajn og bærende spiller. Det bliver spændende at se reaktionen fra Herlev-fans og ikke mindst om Thompson kan gøre det onde ved sin gamle klub – vi håber.Herlev Eagles – Rungsted Seier Capital ishockey odds

Rungsted Seier Capital er små favoritter til at tage sejren i Herlev, selvom Herlev har vundet sæsonens første to møder.

Ser vi på kampens odds, så forventer bookmakerne en kamp med lige over seks scoringer, hvilket også har være tilfældet i sæsonens to første møder.

Dagens ishockey odds er et spil til odds 2.40 hos LeoVegas på dobbeltchance X2 + over 5,5 mål i ordinær spilletid.