Slaget om top4 udkæmpes i Herning
Simon Fredriksson
Simon Fredriksson, Rungsted Seier Capital.

Rungsted Seier Capital tager tirsdag aften turen til det midtjyske, hvor Herning Blue Fox venter kl. 19:00. Her du optakt til kampen med analyse, trupændringer og oddsforslag.

Rungsted ude af top4

Rungsted leverede endnu en tam indsats mod Herlev, der fortjent vandt i Bitcoin Arena. Mens Herlev kendte deres besøgstid og bragte sig foran 3-0, så var Rungsted-offensiven uden saft og kraft.

To klare nederlag i træk, hvor holdet har virket en smule trætte og uden offensiv kreativitet. En oplagt forklaring er, at en del spillere er blevet kørt hårdt i starten af sæsonen på grund af de mange skader. Man kan dog også diskutere om, hvorvidt det er tid til at ryste kæderne en smule og se, om det kan give lidt ny offensiv power.

Svær kamp mod uldjyderne

Med 4 kampe tilbage inden Final-4-billetterne skal deles ud, så er der ikke råd til at tabe mange flere kampe, hvis der skal stå Rungsted på en af de billetter. Især ikke til de direkte top4-konkurrenter. Kampen tirsdag aften mod Herning er derfor ekstrem vigtig, men samtidig også en svær udekamp.

Blue Fox har netop styrket offensiven ved at hente landsholdsspilleren Mathias From, og har vundet de seneste 3 kampe. Det er dermed et stærkt kørende Herning-hold, som Rungsted skal bide skeer med. From skulle efter udmeldingerne få debut for Herning mod netop Rungsted.

Rungsted skal især holde øje med Mathias Bau, der i øjeblikket deler topscorer-titlen med 8 mål og 8 assist. Ikke kun for hans offensive kvaliteter, men også hvis han skulle finde på at tackle nogen i hovedet igen.

Rungsted-defensiven skal forsøge at eliminere de fejl, som så ofte har ført til mål imod. Backerne skal især huske deres defensive pligter, når de vil forsøge sig frem i banen. Ellers skal profiler som Mattias Persson og Lucas Andersen også til at røre på sig igen, efter begge at være uden point i 2 kampe.

Det er værd at bemærke Rungsteds resterende Final4-kvalifikationsprogram. Efter kampen i Herning gælder det en hjemmekamp mod Esbjerg, en udekamp mod Aalborg, inden en udekamp mod Rødovre runder sæsonens første to runder og dermed Final4-kvalifikationen af sig.Herning Blue Fox – Rungsted Seier Capital ishockey odds

Herning har favoritværdigheden hos bookmakerne forud for opgøret. Det er ikke så underligt i sig selv, når man tager formkurven klubberne imellem i betragtning. Dog plejer kampene mellem Rungsted og Herning at være meget tætte, hvor det dog på det seneste har været Rungsted, der har trukket sig ud af opgøret med en sejr.

Bookmaker1X2
Bet3651.664.503.80
Bwin1.724.503.60
Cashpoint1.704.403.50
ComeOn1.764.103.55
Danske Spil1.804.203.55
LeoVegas1.744.253.65
Mr. Green1.744.253.65
Nordicbet1.774.303.55
Tipwin1.753.953.45
Unibet1.744.253.65
*OBS: Alle links i denne oversigt er reklamelinks.

Det er ligaens næst bedste defensiv, der venter, når Rungsted kommer til Herning – vel at mærke med ligaens næst dårligste defensiv. Pilen peger mod Herning, især med forstærkelsen af From, som i den grad har samlet et par store danske landsholdsprofiler med udenlandsniveau hos Herning.

Det er opgør, hvor vi kunne være fristet til at spille under 5,5 mål grundet Hernings stærke defensiv, men med en Rungsted-defensiv der alt for ofte er i gavehumør, så er det bare et 50/50-spil.

Vi hælder derfor i stedet til odds 1.60 hos Nordicbet på, at begge hold scorer mindst 2 mål hver.