Optakt: Kan vi sænke piraterne i eget bassin?
Der venter måske sæsonens hidtil største styrkeprøve, når Metal Ligaens nummer et og to, Rungsted Seier Capital og Aalborg Pirates, mødes i det nordjyske.

Stort set siden Rødovre-kampen er det kun SønderjyskE, der har formået at drille Rungsted Seier Capital lidt i to omgange. Rungsted er dog ikke ene om at være stærkt kørende. De nordjyske pirater har også god vind i sejlene, idet de ikke har tabt, siden de tabte 4-2 i Bitcoin Arena. Så det store spørgsmål er vel: Kan Rungsted gøre det igen?

Forudsætningen er en lidt anden, idet Aalborg er på hjemmebane. Et sted hvor de har været meget stærke i denne sæson.

Lille is back
I målet er der comeback til Thomas Lillie, der dermed gør comeback ovenpå den skade, som han pådrog sig, da en pirat kølsejlede ham i Rungsteds 4-2 sejr over Aalborg. Tre målmænd har udfyldt målet, siden Lillie skadet forlod isen for næsten en måned siden.
Der er ingen tvivl om, at Lillie er 100 procent klar igen. Håbet er blot, at der ikke har sat sig for meget rust Rungsteds førstevalg i målet i løbet af skadespausen, for det bliver næppe noget blidt comeback, der venter Thomas Lillie.

Mål i vente
Som sagt, så regner vi med, at Thomas Lillie får nok at se til i aften. Det regner vi dog også med, at hans kollega i Aalborg-målet kommer til. Det er nemlig ligaens to bedste offensiver, der tørner sammen i Aalborg.
Disciplinen kan her gå hen og blive meget afgørende. Aalborg er nemlig det hold i ligaen, der tager næstflest udvisninger (hele 80 styk er det blevet til i 12 kampe). Det vil være guf for Rungsteds powerplay, hvis nordjyderne fortsætter med det.

Skadesliste:
Mikael T. Christensen (ubestemt tid)
Jon Lee Olsen (ubestemt tid)
Mathias Røndbjerg (dag til dag)