Optakt: Kommer der et slag om Strandvejen?
Spændingen er snart lige så stort som juleaften. Dog er det langt fra samme positive forventningsglæde, der eksisterer forud for i aften. De mørke økonomiske skyer der er trukket sammen over Gentofte Stars, har i den grad fyldt meget i de seneste dage.

Bliver der spillet en kamp? Hvis ja, hvilket hold kommer Gentofte så med? Det er de spørgsmål, der i den grad presser sig på forud for aftenens kamp.

Det så ellers ud til, at redningen var i hus tirsdag, da Gentofte Stars meldte ud, at de var tæt på at have indsamlet den million kroner, der skulle til for at sikre overlevelse. Men torsdag aften så det atter ud til, at korthuset står for fald, da TV2 Sports Jimmy Bøjgaard tweetede, at Gentofte shoppede deres udenlandske spillere – en påstand vi efterfølgende også fik fortalt fra flere af hinanden uafhængige kilder.

Vi har fra flere kilder hørt rygter om, at stort set samtlige af Gentoftes udenlandske spillere skulle være på vej til andre klubber – herunder flere ligakonkurrenter. Vi hører ligeledes, at en af dem er i spil til at blive den ottende udlænding i Rungsted. Om det også ender sådan, tør vi ikke spå, men hvis der bliver kamp i aften, så må det i den grad være et Gentofte-hold, der møder op med fokus mange andre steder.

Uanset hvad så gælder det for Rungsted om at holde fokus og være klar, skulle der blive en kamp. Indtil en konkurs er meldt ud, så er vi som udgangspunkt nødt til at gå ud fra, at Gentofte – og de kampe spillet mod dem, forbliver i regnskabet, når tabellen skal gøres op. En sejr i aften er derfor et absolut must, hvis vi skal forblive i top fire-kampen, endvidere sikre os imod play-in, hvor en sejr i aften og på søndag over Esbjerg kan hjælpe os rigtigt godt på vej.

Der skulle være mulighed for, at både William Boysen og Emil Oliver Christensen er tilbage i truppen i aften, mens de resterende fire skadede spillere endnu ikke er klar.

Indtil da er det blot at vente i spænding og gå ud fra, at der udspiller sig et nyt slag om Strandvejen i Bitcoin Arena i aften.