Optakt: Langtidsskadet spiller får comeback i Herning
Der er et længe ventet comeback hos Rungsted Seier Capital, når det søndag eftermiddag gælder det første besøg i den nye version af Kvik Hockey Arena i Herning.
Her er der debut, hvis vi ser bort fra træningskampene, i Rungsted-trøjen til Jon Lee-Olsen, der dermed er på holdkortet for første gang hos Rungsted Seier Capital i en Metal Liga-kamp.

En knæskade har holdt Rungsted-målmanden ude af målet siden træningskampene, så det er først nu, at Lee-Olsen er klar til sin første kamp for Rungsted. Kampen bliver dog med stor sandsynlighed fra bænken, idet Thomas Lille forventes at stå.

LÆS MERE: Dagens spil: Herning – Rungsted Seier Capital

TC eneste mand ude
På nær Mikael T. Christensen er Rungsted Seier Capital dermed fuldtallig, hvilket er en noget anderledes situation end sidste sæson, hvor det nærmere var reglen end undtagelsen, at der manglede en håndfuld spillere grundet skader.

Holder formationerne?
Torsdagens kamp mod Hvidovre så en omrokering i de to første kæder, hvor der blev flyttet rundt på Robin Bergman og Nikolaj Rosenthal. Vi regner dog stærkt med, at de to forwards er tilbage i deres vante kæder, når det i eftermiddag går løs i Herning.

HUSK du kan følge kampen live på Champagnebugten.dk eller via vores Twitter-profil.