Optakt: Bliver derbyet vendepunktet?
Tim Daly Rungsted Ishockey

Rungsted Seier Capital spiller søndag kl. 14 imod ærkerivalerne Rødovre Mighty Bulls på den københavnske vestegn. Her får du kampoptakt med analyse og trupændringer.

Krisen fortsætter

Højst udsædvaneligt var det Rungsted der scorede kampens første mål i Aalborg. Derefter var der dog ikke meget positivt ved kampen, hvor Rungsted i store dele blev presset i bund og måtte se Aalborg score 5 mål. Igen virkede Rungsted som et dårligt organiseret hold, hvor markeringerne svigtede og pucken hoppede og dansede foran Rungsted-målet.

Rungsted møder bundprop

Rungsted har alle muligheder for at vende den dårlige stime søndag eftermiddag, når turen går til vestegnen og Rødovre. Rødovre er suverænt ligaens dårligste hold med kun 1 sejr i år og 4 point. Alt andet end en sejr er dermed en mindre skandale for Rungsted, og selvom man er inde i en krise, så skal kampen vindes.

Rødovre har ligaens dårligste defensiv, med 73 mål imod, og Rungsted burde dermed kunne score mere end 1-2 mål som har været tilfældet i de seneste kampe. Omvendt er kampen også en mulighed for at Rungsted-backerne kan spille en solid kamp. Gustav Berling og Frank Gymer er topscorerne for Rødovre med hver 9 point, og dem skal der selvfølgelig holdes øje med. Dog er Rødovre altså alt andet end et skræmmende hold.

Det kan sagtens blive målrigt, når man tænker på de to holds defensive præstationer.