Optakt: Rungsted-darling får comeback mod barndomsklub
Morten Jensen Rungsted Seier Capital

Rungsted tager onsdag d. 26. oktober imod Esbjerg Energy i Bitcoin Arena. Her får du optakt til kampen med analyse, trupændringer og odds-forslag.

Morten Jensen vender hjem

Tirsdag aften kunne Rungsted Seier Capital løfte sløret for, at Morten Jensen vender hjem til Rungsted efter at have startet sæsonen i Valpusteria i ICEHL. 8 kampe og 1 point blev det til i Italien – og dermed et kort udlandseventyr. Det er selvfølgelig ærgerligt for Morten, men særdeles positivt for Rungsted at hente så stærk en dansk back hjem efter en halvskidt sæsonstart.

Morten Jensen forventes at tørne ud for Rungsted Seier Capital i kampen mod Esbjerg Energy, og der er ingen tvivl om, at vi glæder os til at nyde Jensens kvaliteter, både offensivt og defensivt.

Rungsted i dårlig stime – på det forkerte tidspunkt

Rungsted kunne heller ikke gøre det, som ingen kunne gøre mod Hernings Mac Carruth i nu 4 kampe i træk – nemlig at score på den amerikanske målmand. Men nederlaget i Herning kan ikke kun tilskrives en stærk præstation i Herning-målet. Rungsted var for 3. kamp i streg uden saft og kraft i offensiven – der manglede simpelthen reelt farlige skud på mål.

Med 3 nederlag i træk og Odenses overtidssejr mod Aalborg tirsdag aften, så er chancerne for Final-4 meget små, men dog stadig tilstede. Rungsted skal hente 8 point i 3 kampe, mens Odense ikke må vinde i de næste to kampe. Kravet er derfor en sejr i ordinær spilletid over Esbjerg.

Rungsted har nu haft 8 dages kamppause. Man kan håbe, at pausen har givet fornyet energi og nogle gode træningspas i benene. Tilføjelsen af Rungsted-drengen Morten Jensen må også give fornyet energi og gejst.Esbjerg venter i Bitcoin Arena

Den første kamp mod Esbjerg Esbjerg gav Rungsted sæsonens hidtidig eneste udesejr. Det resultat skal man forsøge at gentage på hjemmebanen i Hørsholm. Esbjerg startede sæsonen skidt ud, men er kommet noget bedre med og ligger nu a point med Rungsted og Herlev på 5.-7.-pladsen.

Den hjemvendte søn, Phillip Larsen, har kun præsteret 5 point i 13 kampe og er -5 i plus/minus-statistikken. Bestemt ikke hvad Esbjerg havde forventet af landsholdsbacken, der i flere medier blev kaldt den helt store gevinst for Metal Ligaen. Til gengæld er det to andre danske navne, der ligger øverst på topscorerlisten for Esbjerg, nemlig Rødovre-drengene Andreas Grundtvig og Phillip Schultz, med henholdsvis 12 og 11 point.

Det er blandt andet de to herrer, som Rungsted skal holde for stangen onsdag aften. I de seneste 3 kampe har man lukket 12 mål ind, mens man selv har scoret 4. Det skal gøres anderledes, hvis man vil holde en smule liv i Final-4-drømmen. Samtidig må man også efterlyse en trodsreaktion fra holdet, efter man nu har tabt 3 kampe i streg. Der skal vilje og tænding til, i en kamp som man har alle muligheder for at vinde.Rungsted Seier Capital – Esbjerg Energy ishockey odds

Herunder kan du se og sammenligne oddsene på kampen hos en række udvalgte bookmakere. Bookmakerne har i deres Rungsted Seier Capital – Esbjerg Energy ishockey odds en lille favoritværdighed til Rungsted Seier Capital.

Se også vores ishockey odds på kampen under oddsene.

Bookmaker1X2
Bet3652.154.302.55
Cashpoint2.154.052.58
ComeOn2.153.952.65
Danske Spil2.204.102.65
LeoVegas2.174.252.60
Mr. Green2.174.252.60
Nordicbet2.184.202.60
Tipwin2.153.752.60
Unibet2.174.252.60
*OBS: Alle links i denne oversigt er reklamelinks.

Det plejer at være målrigt, tæt og spændende, når Rungsted Seier Capital og Esbjerg Energy krydser klinger. De seneste fire opgør er endt med sejre på et mål – alle til Rungsted, hvoraf de tre har været i overtid. Det lover ikke godt for, at Rungsted har brug for alle tre point – Esbjerg ligeså, hvis der skal holdes liv i Final4-drømmen.

Forventningen er også mål denne gang, også selvom Morten Jensen gør comeback. Vores Rungsted Seier Capital – Esbjerg Energy ishockey odds er derfor odds 1.79 på over 5,5 mål i kampen hos Nordicbet.