Optakt: Stimen skal holdes i live
Mattias Persson Rungsted Ishockey

Rungsted fik ugens tredje sejr i en sand målfest, hvor man kom tilbage fra at være nede med 4-2. Selvom defensiven var særdeles gavmild, så gav Rungsted den gas i powerplay med 3 mål i overtal. Igen fik Brett Thompson sat aftryk med et enkelt point, mens Persson med 1 mål og 2 assist fortsat brænder ligaen af i en alder af 37 år. Persson er den tredje mest producerende spiller i ligaen med 26 point i 22 kampe.

Inden kampen blev Rungsted-legenderne Holten Møller, Rosenthal og Green hædret ved en fin ceremoni og trøje-ophængning. Det er bestemt fortjent at #4, #13 og #15 nu bliver en fast del af Rungsted-historien.

Stimen skal udbygges

Frederikshavn kommer på besøg i Bitcoin Arena, og med nordjydernes form i mente, så skal der hentes 3 point. Fire nederlag i træk betyder at høgene er dumpet ned på 7. pladsen. Den står 2-1 til Frederikshavn i de indbyrdes kampe indtil videre, men i begge nederlag burde Rungsted havde fået mere ud af kampene. Hidtil har det kun været hjemmesejre i kampene mod Frederikshavn, og det tegner derfor allerede der på en fordel til Rungsted.

Frederikshavn mangler kvalitet i deres trup, hvilket også afspejles på topscorer-listen, hvor Frederikshavn ikke har nogen spillere i top-20 på point-listen. Bedst producerende er Christopher Frederiksen med 19 point i 24 kampe. Ham og Daniel Trkulja skal Rungsted holde øje med i aftenens kamp.

Sidste kamp i Frederikshavn blev 1-0 til Frederikshavn, mens kampen i Bitcoin Arena var en målfest på 6-5 til Rungsted. Med Rungsteds offensive power i mente, så skal det nok blive målrigt igen i aften.Rungsted Seier Capital – Frederikshavn White Hawks ishockeyodds

LeoVegas og de øvrige bookmakere har Rungsted Seier Capital som favoritter, når de nordjyske høge kommer på besøg i Bitcoin Arena.

Sæsonen har indtil videre budt på to nederlag i det nordjyske, hvor Rungsted i begge omgange var ramt af skader, mens det tredje opgør, i Bitcoin Arena, endte med en Rungsted-sejr.

Frederikshavn har tabt de seneste fire opgør, hvor det blot er blevet til syv scoringer for White Hawks, der med blot 48 mål i 24 kampe besidder ligaens dårligste offensiv.

Herfra snupper vi et bet builder-væddemål hos LeoVegas til odds 1.93 på, at Rungsted vinder + over 2,5 mål af Rungsted.