Optakt: Sæsonens første træningskamp
Tim Daly Rungsted Ishockey

Sæsonens første træningskamp byder også på sæsonens første møde med Rødovre, der besøger Bitcoin Arena.

Der er dermed chance for at se Henrik Hetta, Ville Kolppanen, Sebastian Bergholt, William Back, Sebastian Sørensen og Daniel Madsen i Rungsted-trøjen for første gang.

Hardt forventes ude – Kæderne rystes

Nichlas Hardt er ikke med i landsholdstruppen til OL-kvalifikationen, hvor meldingen er, at det er en skade, der har kostet Hardt deltagelsen i den måske historiske OL-kvalifikation.

Rungsted-profilen må derfor også forventes at være ude i træningskampen mod Rødovre.

Der er dermed lagt op til, at der bliver eksperimenteret med kædeformationerne mod Rødovre.

Der er næppe tvivl om, at Hardt glider ind i kæden med Mattias Persson og Marcus Olsson, når det gælder, men indtil da er der god mulighed for, at trænerteamet kan undersøge kemien i de forskellige formationer.

Forventningen herfra er, at istiden bliver delt godt ud blandt de tilgængelige spillere, samtidig med at formationer og relationer på isen testes af.

Få udskiftninger vs. mange udskiftninger

Udskiftningerne hos mestrene fra Rungsted Seier Capital er historisk få op til denne sæson.

Situationen er den modsatte hos Rødovre, der har skiftet godt ud i truppen. Væk er blandt andet danske profiler som Steffen Klarskov og Phillip Schultz.

På danskersiden er største nye navn i Rødovre-trøjen Jonathan Brinkman, der er kommet til fra Aalborg.

I modsætning til Rungsted så indleder Rødovre sæsonen med otte udlændinge, så der er fuld plade på importkortet hos Mighty Bulls allerede fra sæsonens start.

Brendan Harms, Jonatan Nielsen og John Muse er kendt i Metal Ligaen, mens Brady Vail står som absolut mest spændende nye udenlandske navn hos Rødovre.

Vail blev i 2012 draftet af Montreal Canadiens, men endte med at bruge hovedparten af de efterfølgende år i ECHL. Efter en sæson uden hockey tager Vail nu hul på sin europæiske karriere. Første kamp er i Bitcoin Arena.