Optakt: Sæsonens første derby venter
Gustav Green

Rungsted Seier Capital spiller fredag den 23. september kl. 20:00 hjemme mod Rødovre Mighty Bulls. Her får du optakt til kampen, hvor du får både holdnyheder, analyse, odds og meget mere.

Stort comeback og markant fejldom

Ved afslutningen af den ordinære tid mod Odense troede alle, at aftenens største tyveri var, at Rungsted fik point med hjem fra Fyn, men dommerne ville det anderledes. Alle undtagen de to med fløjterne havde set Nick Moutrey score på Rungsteds første forsøg i straffekonkurrencen, men da pucken kom hurtigt ud af målet, opstod der tvivl blandt de to hoveddommere. Efter et kig på straffeslaget ude i boksen, blev målet underkendt.

Rungsted nedlagde protest efter kampen, mens videoer af situationen er senere blevet lagt på TV2 Sport. Der kan ikke være tvivl om, at der var mål. Rungsted burde dermed stå med en god sag. Dog er den slags protester altid svære, og man kan diskutere, hvad det sportslige mest fair ville være.

Tilbage i 1999 kørte Rungsted en protest vedrørende en plads i semifinalen videre til Fogedretten, hvor man fik medhold. Det ændrede den gang dog ikke ved, at det alligevel var Vojens, der løb på isen i semifinalen mod Frederikshavn. Her kan man dog håbe, at muligheden er større, da der trods alt kun tales om et enkelt point, der burde flyttes i tabellen.

I den ordinære tid præsterede Rungsted endnu et comeback, og denne gang et af de større. Med kun 14 markspillere lykkedes det at vende 0-4 til 4-4. Med bortdømmelsen til sidst, gik Rungsted-spillere og -fans hele følelsesregisteret igennem.

Første derby i sæsonen

Følelserne skal dog ned på jorden igen, når kalvene kommer på besøg fredag aften. Selvom Rødovre har fået en, som forventet, skrækkelig start på sæsonen, så har kampene mod Rødovre deres eget liv. Rungsted bør dog køre en sejr sikkert hjem mod et Rødovre-hold, der har fået et point i sæsonen.

Med ligaens yngste hold på kun 22 år består Rødovre-holdet for det meste af unge talenter fra moderklubben. En par de udenlandske profiler er finske Miro-Pekka Saarelainen, der har 144 kampe med 149 point i den næstbedste finske liga og hans landsmand Frank Gymer med 138 Liiga-kampe

Mads Eller er vendt hjem til Rødovre som kaptajn, og mon ikke mange Rungsted-fans har glædet sig til et derby mod Rødovre, hvor man kan råbe af Eller?

Must-win kamp i Final4-ræset

Det er på flere måder en must-win kamp for Rungsted, der først og fremmest skal fastholde håneretten på Sjælland, men også skal slå ligaens bundprop for at kunne kvalificeret sig til Final-4.

Det bliver afgørende at Rungsted spiller koncentreret og disciplineret kampen igennem, og undgår at give Rødovre for mange dumme chancer. Hvis Rungsted skal være de første til at score i en kamp i år, så må Rødovre-kampen være oplagt.

De sædvanlige fem spillere manglede i onsdags-kampen, og der gik et gys gennem Rungsted-fans da Nick Moutrey udgik efter tre minutter mod Odense. Han vendte dog tilbage og spillede hele kampen. Man må håbe at han også stiller til start fredag. Ellers meldes Bjerrum, Røndbjerg, Bergholt, Olsson og Pompei stadig ude.

Rungsted Seier Capital – Rødovre Mighty Bulls odds

Rungsted Seier Capital er storfavoritter til at vinde aftenens kamp. Faktisk har Rungsted ikke været så store favoritter til at vinde en kamp i denne sæson, som det er tilfældet mod Rødovre.

Herunder kan du se og sammenligne oddsene på Rungsted Seier Capital – Rødovre Mighty Bulls og efterfølgende se vores ishockey odds på kampen. Indtil videre er der ramt 4 af 6 spil i denne sæson.

Bookmaker1X2
Bet3651.286.007.00
Bwin1.306.007.00
Cashpoint1.276.106.70
ComeOn1.335.756.00
Danske Spil1.335.706.60
LeoVegas1.306.106.10
Mr. Green1.306.506.50
Nordicbet1.305.95
7.15
Tipwin//7
Unibet1.306.506.50
*OBS: Alle links i denne oversigt er reklamelinks.

Bookmakerne forventer i den grad en målfest i Bitcoin Arena, når Rødovre Mighty Bulls kommer på besøg. Oddset på over 5,5 mål er helt nede i 1.48 eller der omkring hos flere bookmakere.

Forventningen herfra er en Rungsted-sejr. Vores spil bliver dog, begge hold til at score mindst 2 mål + over 5,5 mål i kampen til odds 1.86 hos LeoVegas.