TV-kamp: Tyren skal slagtes på åben skærm




Mattias Persson Rungsted Ishockey

Med tilskuererestriktioner i sæsonens første tre måneder er det meget kærkomment, når der kommer en tv-kamp med Rungsted Seier Capital – især når det er mod Rødovre.

Der findes dermed ikke bedre alternativer til Vild med dans, når der tændes for skærmen fredag aften.



Det siger tabellen

Kigger vi på tabellen, så er det top mod bund, hvor det med blå briller går ud på, at Rungsted skal forsøge at holde Rødovre nede i kampen om at undgå niendepladsen, mens man selv øger afstanden til Esbjerg og Aalborg i top tre.

Det kan godt være, at Esbjerg Energy bliver udnævnt til Metal Ligaens mest formstærke hold af nogen.

I de seneste fem kampe har Esbjerg mødt Odense (8-1), Aalborg (5-4), Aalborg (5-2), Rungsted (1-2) og Herning (4-2). 11 mål imod i de seneste fem kampe.

Over de seneste fem kampe hedder den for Rungsteds vedkommende Herning (5-1), Herlev (2-1), Esbjerg (2-1), Rødovre (3-1) Rødovre (3-1) og Frederikshavn (4-1).

Fem mål imod i de seneste fem kampe. Så Thor Dreslers tropper får deres sag for.



Kaptajnen forventes ude

Ovenpå tirsdagens sejr i Herning går meldingerne på, at Marcus Olsson meget vel kan være ude af tv-kampen som en konsekvens af den tackling, som han fik af Mathias Bau.

Tacklingen kostede en omgang med nål og tråd efterfølgende, men meldingerne går også på, at Rungsteds svenske kaptajn døjer med en hjernerystelse ovenpå tacklingen.



Rungsted – Rødovre head to head

Rungsted Kategori Rødovre
15 Kampe 15
35,5 Point 12,5
13 Sejre 3
55-32 Målscorer 44-62
35,59% Powerplay % 17,95%
84,31% Penaltykill % 69,05%
Mattias Persson (18 pts) Topscorer Trevor Cheek (14 pts)



Kampen begynder kl. 19:30, men der er optakt på TV2 Sport fra kl. 19:00 for dem, der ikke har mulighed for at være blandt de heldige, der kan være i hallen.