Optakt: Rungsted skal på rævejagt – i Silkeborg
Der står semifinalerevanche på programmet, når Rungsted Seier Capital tager på sæsonens første rævejagt i lidt uvante rammer. Sæsonens første opgør mod Herning spilles nemlig i Silkeborg. Idet det er sæsonens første møde med Herning, ser vi lige lidt på midtjydernes ageren og gøren, siden sidst vi stod overfor dem.

LÆS MERE: Sarault: Jeg vil sætte mit eget mærke

2 x udebane
Ude godt, hjemme bedst? Herning plejer at være et svært sted at tage point, men er Silkeborg også det? Ikke at træningskampene betyder noget, når regnskabet skal gøres op, men de giver alligevel en indikation af holdets nuværende styrke så tidligt på sæsonen. Herunder har Herning blot vundet en af deres tre hjemmekampe forud for sæsonen.
Der er heller ikke meget hjemmebane over det for Herning, der træner hjemme i hal to, mens de blot spiller kampene i Silkeborg. Det er derfor begrænset, hvor meget hjemmebane der reelt er tale om.
Herfra er vi også spændt på at se, hvor mange Herning-fans der tager turen på de godt 51 km. fra den normale hjemmebane til tirsdagens spillested i Silkeborg.

Hjemvendte ræve
Herning stod forud for sæsonen som bookmakernes og flere eksperters favorit til at tage DM-guldet, når guldhjelmene uddeles til april. Midtjyderne har gennem sommeren hentet flere tidligere spillere hjem til klubben, herunder den tidligere Nordsjælland Cobras-spiller, Morten Poulsen.
En anden hjemvendt ræv er Joachim Linnet, der i sæsonpremieren udgjorde angrebet i førstekæden sammen med de to canadiere fra Alpeligaen, Riley Brace og Zack Torquato.
Førstekæden stod for tre ud af fire af Hernings scoringer i sæsonpremieren, hvilket tyder på, at Hernings førstekæde, som i sidste sæson, bliver et målfarligt bekendtskab. Men mulighederne ser også ud til at være der i den anden ende, når den midtjyske førstefemmer er på isen – hvis man altså kan tolke noget ud fra de to scoringer, der faldt mod Herning, mens førstekæden var på isen i Frederikshavn.

Hernings offseason aktiviteter:

LÆS MERE: Bergman og Daly på rundens hold

Dræberinstinkt
Hvis vi retter blikket tilbage på Rungsted Seier Capital, så kan vi ikke undlade at se på effektiviteten. Otte mål på 24 skud og fire ud af fem powerplays omsat til scoringer vidner om et hold, der i den grad slår til, når muligheden byder sig. Den effektivitet har tidligere været et kendetegn, som man typisk har forbundet med Herning, så at Rungsted ser ud til at have dette så tidligt på sæsonen, er altså værd at tage med.
Det defensive skal dog mere i fokus, når pucken bliver smidt i Silkeborg, for Herning vil uden tvivl være bedre til at tage imod de muligheder, der opstår mod et offensivt orienteret forsvar, end Hvidovre var det.

Vi har ikke fået nogle meldinger på ændringer i truppen eller i kæderne, så vi forventer derfor samme hold som i sæsonpremieren.

Vi er selvfølgelig på plads i Silkeborg i aften, så husk at du kan følge kampen live på Champagnebugtens forside eller ved at følge os på Twitter.