Optakt: Topopgør i Bitcoin Arena
Tim Daly

Rungsted Seier Capital tager fredag d. 16. september kl. 19:00 imod Sønderjyske. Her får du optakt til kampen, hvor du får både holdnyheder, analyse, odds og meget mere.

Kutteren sank på 38 sekunder

Rungsted kom meget bedre ud til kampen på havnen i Esbjerg, men kom stadig bagud 1-0 og 3-1 i kampen. Rungsted har startet alle fire kampe i sæsonen med at komme bagud, men har ligeledes fået point i alle kampe, så holdet besidder et vist comeback-gen.

Rungsted fik således også vendt 3-2 til 3-4 i 3. periode og holdt flot Esbjerg fra større chancer i slutfasen. Det var især positivt at se topspillere som Lucas Andersen, Nick Moutrey og Mattias Persson stemple ind med mål og assister. Dog må vi sige, at et point i fire kampe fra Pompei er langt fra det, som vi forventer. Det virker som om, at Mathieu Pompei lige skal finde ind i tempoet i ligaen. Det bliver dog ikke mod SønderjyskE, hvor også han er ude med en skade.

Svenske Isak Wallin præsterer fortsat på et rigtig højt niveau og virker som en bundsolid målmand.

Marios tropper kigger forbi

Sønderjyske tager endnu en sæson med Mario Simioni i trænersædet, og ligeledes er backlinjen stort set uændret i forhold til sidste sæson, hvor kun norske Nicoli Bryhnisveen er hentet i Stavanger Oilers. Bryhnisveen kommer med en masse kampe fra den norske liga, men har ellers ikke noget frygtindgydende CV.

I angrebet er der gensyn for Rungsted-fans med William Boysen og Nikolaj Krag Christensen, der er rykket sydpå. Charlie Combs kommer fra en fremragende sæson i det engelske med 65 point i 52 kampe, men har ellers kun spillet universitetshockey i USA med en rimelig produktion.

Sønderjyske er kommet godt fra land med 3 sejre og senest et overtidsnederlag mod Odense. Derfor kan Rungsted også spille sig op på ligaens førsteplads, hvis man slår Sønderjyske i regulær tid.Endnu en tæt kamp i vente

I Esbjerg var der ingen ændringer i forhold til Herlev-kampen, og dermed kørte Rungsted på med 5 backer og 10 angribere. Opstillingen har ændret sig lidt til fredagens opgør.

Kampbilledet mod Sønderjyske plejer at være et Rungsted-hold, der dominerer offensivt og et Sønderjyske-hold, der stiller sig tilbage og tager imod for så at slå til på kontra. Det billede forventer vi igen i aftenens kamp.

I onsdag mod Esbjerg kendte Rungsted sin besøgstid, og ligeledes er det vigtigt at slå til på chancerne i aften, for ellers plejer Sønderjyske at være kyniske når det gælder.

Skadesupdate

Skadeslisten er allerede blevet udbygget i begyndelsen af sæsonen, selvom det blot er femte kamp, som Rungsted Seier Capital spiller.

Mathias Røndbjerg og Frederik Bjerrum har stadig ikke været i kamp, mens Sebastian Bergholt og efterfølgende Marcus Olsson også er blevet skadet. Bergholt ovenpå en tackling til hovedet fra Hernings Mathias Bau, som åbenbart nu er tilladt i Metal Ligaen.

Vores meldinger går på, at også Mathieu Pompei nu er på skadeslisten, hvorved Rungsted Seier Capital har en hel kæde ude.

Meldingerne går på, at flere af spillerne forventes tilbage omkring begyndelsen af oktober, mens skaden til Pompei er så ny, at vi endnu ikke har en tidshorrisont derpå. Dertil kommer Sebastian Bergholt, hvor man jo ved, at en hjernerystelse kan tage lang tid.Rungsted Seier Capital – SønderjyskE odds

Bookmakerne har en lille favoritværdighed til Rungsted Seier Capital, når SønderjyskE kommer på besøg. Herunder kan du se og sammenligne oddsene på kampen hos de forskellige bookmakere. Husk også at tjek vores ishockeyodds ud længer nede.

Bookmaker1X2
Bet3652.254.352.45
Bwin2.254.102.45
Cashpoint2.254.202.40
ComeOn2.253.902.50
Danske Spil2.254.202.50
LeoVegas2.254.202.50
Mr. Green2.254.302.50
Nordicbet2.264.25
2.50
Tipwin2.254.102.50
Unibet2.254.302.50
*OBS: Alle links i denne oversigt er reklamelinks.

Topopgør i Bitcoin Arena. Det kan næsten kun blive bedre, hvis det bliver med en Rungsted-sejr som følge. Men der er dog en frygt for, at de mange skader og kampe på kort tid begynder at sætte sine spor – især i et topopgør.

De mange skader betyder, at istiden bliver fordelt over færre spillere, hvilket meget vel kan komme til at koste i slutningen af kampen.

Vi ender derfor med et målspil på SønderjyskE i denne omgang med SønderjyskE til at score over 2,5 mål i kampen (inkl. OT og straffeslag) til odds 1.76 hos Nordicbet.