Optakt: Rungsted tager imod topholdet
Morten Jensen Rungsted Seier Capital

Rungsted tager tirsdag d. 29. november kl. 19:00 imod Sønderjyske i Bitcoin Arena. Her får du optakt til kampen med analyse, trupopdateringer og odds-forslag.

Lang pause og forstærkninger

Det er ikke kun Champagnebugtens optakter der har haft en længere pause, Rungsted spillede seneste kamp for 8 dage siden. Det blev til et nederlag i Aalborg, hvor Rungsted aldrig rigtig var tæt på at hente point, på trods af at man trak målmanden til sidst.

Inden kampen blev Brett Thompson præsenteret som ny Rungsted-spiller, hvilket virker til at være en rigtig fornuftig tilføjelse til truppen. Med over 1 point i snit i Metalligaen, så får Rungsted tilført en notorisk farlig angriber, der kan score mål. Thompson er en spiller der kan gå ind og løfte enhver kæde, og det er netop det Rungsted har brug for.

I et nyligt interview løftede Thompson muligheden for at være med allerede i dagens kamp, men det er op til myndighederne og godkendelsen af Thompsons arbejdstilladelse. Vi håber at Thompson er klar hurtigst muligt, og ønsker ham et varmt velkommen i Nordsjælland.

Topholdet kommer til Bitcoin Arena

Det er et særdeles formstærkt Sønderjyske-mandskab som gæster Bitcoin Arena. Meriterende back-to-back sejre over Herning betyder at Sønderjyske lige nu fører Metalligaen. Sønderjyske kommer ind til kampen med 4 sejre i træk, og det tegner derfor til at blive en svær kamp for de blåklædte.

Sønderjyske er det mest scorende hold i ligaen, og Rungsted-defensiven skal dermed være særdeles opmærksomme. Nikolaj Krag, Charlie Combs og Villiam Haag ligger henholdsvis nr. 3, 4 og 5 på topscorerlisten, og det er især dette farlige trekløver som Rungsted skal holde øje med.

Rungsted skal forsøge at spille 60 gode minutter, og undgå de udfald i kampen som man så i Aalborg, hvor man hurtigt i første periode kom bagud 3-0 og tillod alt for mange chancer. Især spillet i midtzonen skal forbedres, så man ikke tillader Sønderjyske at komme for let ind i zonen og stille et angreb op.

De seneste 2 kampe er endt med små, men klare sejre til Sønderjyske. Der er blevet scoret mange mål, og det forventer vi også bliver tilfældet tirsdag aften. Rungsted var uden Andersson, Persson, Moutrey, Pompei og Gammelgaard i Aalborg, og det må forventes, at et par af disse er tilbage til aftenens kamp.Rungsted Seier Capital – SønderjyskE ishockey odds

Gæsterne fra SønderjyskE er hos bookmakere små favoritter til at vinde kampen. Man fristes lidt til at tro, at oddset på Rungsted er så lavt, da bookmakerne ligesom mange af vi andre har en forventning om, at et Rungsted-mandskab med den kvalitet, som truppen har, på et eller andet tidspunkt viser mere, end hvad tilfældet har været indtil videre i denne sæsæson.

Selvom vi tit prikker til SønderjyskE herfra med Mario-hockey, så har de seneste mange opgør mod SønderjyskE været ret målrige.

Vores Rungsted Seier Capital – SønderjyskE ishockey odds er: SønderjyskE + over 5,5 til odds 3.30 hos LeoVegas.