Optakt: Kan Rungsted gøre det onde ved SønderjyskE igen?
Rasmus Andersson Rungsted Ishockey

Rungsted Seier Capital møder for anden gang på under to uger SønderjyskE – denne gang i Vojens. Det bliver en god indikation på, hvor stærke Rungsted er, idet modstanderen er en direkte konkurrent til en top4-placering.

Thompson-effekten

Det er selvfølgelig ikke kun derfor, men Rungsted har ikke tabt en kamp med Brett Thompson på holdkortet. Thompson har derudover lavet 7 point i sin tilbagevenden til Metalligaen. Frederikshavn blev således også afmonteret onsdag aften, i en kamp hvor Rungsted spillede sikkert og stabilt. Thompson har i den grad fået gang i Mathieu Pompei, der har lavet 6 point i de 4 kampe med Thompson. Ligeledes har Magnus Carlsen taget et kæmpe skridt op, og spiller på et højt niveau.

Sejren betød at Rungsted nu har 7 point op til Odense på 4. pladsen, der også har en kamp i hånden. Med en halv sæson igen, så er det stadig muligt at kæmpe sig op på en 4. eller 3. plads.Søndagsudflugt til det sønderjyske

Rungsted tager turen til det jyske, hvor Sønderjyske venter i et spændende opgør. Sønderjyske tabte fredag til Rødovre for anden gang i sæsonen, og der må derfor være en del motivation for at vaske den plet væk.

Det var netop Sønderjyske som Rungsted startede den nuværende sejrsstime mod, og siden den kamp er Sønderjyske rykket ned på 2. pladsen. Det er dog stadig et tophold, med gode spillere som Charlie Combs og William Haag. Nøglen til sejr bliver en stabil defensiv, som ikke begår nogen fejl mod et skarpt Sønderjyske-mandskab.

Sidst vi var i Vojens blev Rungsted fanget i klassisk sønderjysk trap-hockey, hvor masser af puck besiddelse ikke førte til nogen mål, men i stedet til farlige omstillinger til Sønderjyske. Rungsted skal forsøge at få et mål hurtigst muligt, så man får presset Sønderjyske frem i banen. Brett Thompson kunne passende forlænge point-stimen.SønderjyskE – Rungsted Seier Capital ishockeyodds

Værterne fra SønderjyskE er pænt store favoritter, når vi ser på kampens ishockeyodds. Værd at bemærke er, at SønderjyskE kommer til kampen ovenpå noget så sjældent som et nederlag til Rødovre. Det viser altså, at de er til at tale med.

Vi ender med en match multiple hos LeoVegas med dagens spilforslag, der giver odds 3.35 på X2 + over 5,5 mål i ordinær spilletid.