Optakt: Duel om førstepladsen
Mattias Persson Rungsted Ishockeyu

Rungsted tørner onsdag kl. 19 ud på isen i det sydlige Danmark, hvor topholdet Sønderjyske venter. Med en sejr i ordinær tid på mere end 3 mål vil Rungsted rykke sig op på førstepladsen og tage endnu et skridt mod Final-4. Her får du kampoptakt med analyse, trupopdateringer og de seneste odds.

Perfekt uge for Rungsted

Rungsted tager turen over Storebælt med masser af selvtillid efter en noget nær perfekt uge. Mandag viste Rungsted en bundsolid defensiv mod Odense, mens offensiven sprudlede fredag mod White Hawks. Selv uden Lucas Andersen lykkedes det at sætte pucken i mål 6 gange mod Frederikshavn. Omvendt var defensiven for slap, hvilket gjorde kampen mere spændende end nødvendigt.

Topkamp i Vojens

Sønderjyskes fremragende sæsonstart med point i 7 kampe i streg blev bremset af Herlev og senest har man også tabt klart i Herning. Sønderjyske er dog stadig ligaens førerhold, og det første opgør i Bitcoin Arena endte også med en Sønderjyske sejr på 5-3.

Det bliver derfor en meget svær kamp i Vojens, hvor Sønderjyske vil lægge et tungt pres på Rungsted. Sønderjyske spiller i år en lidt mere offensiv omgang hockey, hvor man ikke bare pakker sig ned fra start. Kampen kunne derfor sagtens gå hen og blive målrig. Her er det værd at notere sig, at Rungsted er det hold som har lukket næstflest mål ind i sæsonen, men som også har scoret flest mål.

Rungsted-defensiven skal især holde øje med Sønderjyskes Villiam Haag, der har fået en fornuftig start på sin Metalliga-karriere med 12 point i 10 kampe. Ligeledes skal de tidligere Rungsted-profiler William Boysen og Nikolaj Krag Christensen – hver med 11 point – holdes i skak.

Omvendt skal Rungsted kende deres besøgstid og score på de muligheder de får. Lucas Andersen er efter sygdom højst sandsynligt tilbage i truppen, hvilket kun vil styrke offensiven. Nick Moutrey skal fortsætte de flotte takter fra Frederikshavn-kampen, hvor han lavede 4 point. Også positivt fra i fredags var at Mathieu Pompei endelig fik åbnet målkontoen med et sniper-skud af en anden verden.SønderjyskE – Rungsted Seier Capital ishockey odds

Værterne fra Vojens er favoritter til at tage sejren i topopgøret, når man ser på de forskellige ishockey odds hos landets bookmakere.

Herunder kan du se og sammenligne oddsene på kampen samt få et spilforslag på den. Efter 10 kampe og 9 spilforslag er status en tilbagebetalingsprocent på 119,33 og en hitrate på 66,67% – ikke dårligt for gratis spilforslag på ishockey odds, vel?

Bookmaker1X2
Bet3651.724.303.60
Bwin1.754.403.60
Cashpoint1.764.203.40
ComeOn1.744.203.60
Danske Spil1.804.203.50
LeoVegas1.794.103.40
Mr. Green1.794.253.45
Nordicbet1.784.303.50
Tipwin1.753.953.45
Unibet1.794.253.45
*OBS: Alle links i denne oversigt er reklamelinks.

To af ligaens mest scorende mandskaber mødes, når der er topopgør i Metal Ligaen. Rungsted har den lidt sjove ære af at være ligaens mest scorende hold – men samtidig også det hold, der sammen med Herlev har indkasseret næst flest mål. Kun Rødovre har indkasseret flere.

Det lugter af mål i Vojens, hvor også SønderjyskE har vist sig at være et noget mere offensivt hold på isen i denne sæson end længe set.

Derfor er vores SønderjyskE – Rungsted Seier Capital ishockey odds over 5,5 mål i kampen til odds 1.91 hos Nordicbet.