Optakt: Styrkeforholdet skal slås fast
Man fristes til at sige, at det atter blev hverdag for de højtflyvende ørne fra Herlev fredag aften. Det skal det fortsætte med at være, når styrkeforholdet for alvor skal slås fast i det andet kvartfinaleopgør mellem Metal Ligaens nummer et og otte.

LÆS MERE: Trøjer solgt for 76.000 kr.

Alle mand er stadig klar

Selvom flere af Herlevs spillere gerne ville spille lidt med musklerne fredag aften, så slap Rungsted Seier Capitals spillere igennem uden alt for mange knubs. Værst gik det ud over Marcus Olsson, der slap med en mindre flænge.

Vi forventer derfor, at Erik Hjalmarsson kører videre med de samme kædesammensætninger, som holdet indledte kvartfinalen med.

LÆS MERE: Dagens spil: Herlev-Rungsted Seier Capital

Gentagelse venter

Herfra har vi en forventning om, at Herlev – som i fredags, vil forsøge at komme stærkt ud af starthullerne igen med et håb om, at en tidlig føring kan tippe kampen over til deres fordel.

Herlev-føring eller ej, så har drengene gentagende gange vist sig så stærke, at de mod stort set samtlige hold i ligaen har formået at komme igen. Så det er ikke noget, der bør frygtes.

Vi forventer derfor, at kampen vil udvikle sig i samme retning, som fredagens kamp gjorde. Det gælder dog om at holde hovedet koldt, når modstanderne forsøger at spille op til dans, når frustrationerne melder sig.