Øv! Rødovre løb med derbyet
Rungsted kom stærkt ud af starthullerne trods to udvisninger til Brendon Nash, hvilket betød, at kampen reelt blev indledt med fire minutters boxplay. Undertalssituationerne blev dog overlevet, hvorefter der ikke gik lang tid, før Jake Hansen havde bragt Rungsted i front.

Gasper Kroselj fik nok at se til i Rødovre-målet, men 1-0 føringen stod perioden ud, da også Nikolaj Rosenthals friløber blev afværget.

Frem og tilbage
Midtvejs i anden periode fik Rødovre svaret igen, da Jannik Karvinen udnyttede powerplayet til at udligne. Stilstanden forblev dog heldigvis kortvarig, inden Morten Green atter havde bragt Rungsted i front.

Rungsted fik dog ikke lov til at gå ind til tredje periode med en føring i behold, da Morten Andreasen med lidt over to minutter tilbage af anden periode på ny sikrede Rødovre en udligning ovenpå en stærk Rødovre-afslutning på perioden.

Tredje periode blev dyr igen
Næste føring kom dog ikke til Rungsted men derimod Rødovre, da Matthias Asperup bragte gæsterne foran. Som efter 1-1 målet svarede Rungsted hurtigt igen, så udligningen var skudt ind blot to minutter senere, da Morten Jensen scorede sit tiende mål denne sæson.

At der var tre vigtige point på spil, blev tydeligt i tredje periode, der slet ikke så det antal chancer, som de to foregående perioder. Det lugtede også af en overtidsafgørelse ovenpå Morten Jensens scoring. Men det skulle det ikke ende med. Rasmus Birk Heine sikrede nemlig Rødovre sejren i derbyet og dermed også sejren i denne sæsons derbyserie.

Nederlaget kan meget vel blive et dyrt et i forhold til håbet om en top fireplacering, ligesom det bringer Rungsted i alvorlig fare for at ende i play-in, hvilket blot gør derbynederlaget endnu mere surt.

Kampen i tal:

Rungsted Seier Capital – Rødovre Mighty Bulls 3-4 (1-0, 1-2, 1-2)
07:14 1-0 Jake Hansen (Robin Bergman, Morten Green)
30:05 1-1 Jannik Karvinen (Mads Eller) PP1
32:12 2-1 Morten Green (Jake Hansen, Robin Bergman)
37:15 2-2 Morten Andreasen (Nicklas Carlsen, Matthias Asperup)
47:40 2-3 Matthias Asperup (Morten Andreasen, Nicklas Carlsen)
49:36 3-3 Morten Jensen (Brendon Nash, Jake Hansen)
56:46 3-4 Rasmus Birk Heine (Kasper Jensen, Kevin Montgomery)

Udvisninger:
Rungsted Seier Capital: 4 x 2 min.
Rødovre Mighty Bulls: 3 x 2 min.

Skud: 31-24 (12-4, 11-13, 8-7).

Tilskuere: 1.152.