Persson forlænger også
Truppen for den kommende sæson tager allerede nu form. Foruden Nikolai Gade og Marcus Olsson er nu også Mattias Persson på plads for den kommende sæson.

Ligesom hos Marcus Olsson er der lagt op til en tredje sæson i Rungsted-trøjen for den 33-årige svenske wing, der siden sin ankomst i Metal Ligaen har været stærkt og stabilt producerende med omkring et point i snit.

– Det er mig en stor glæde at offentliggøre kontraktforlængelsen med vores (delte) topscorer, Mattias Persson, for yderligere én sæson. Mattias kom til Rungsted inden starten på sæsonen 17/18 og viste mange prøver på sin kreativitet. I denne sæson er det som om, at han for alvor har lært Metal Ligaen at kende og han ligger på en delt andenplads på ligaens topscorerliste. For undertegnede er Mattias tillige en af Metal Ligaens mest underholdende spillere at se på isen og derfor glæder jeg mig også over muligheden for at se ham yderligere en sæson, siger Rungsted-direktør Thomas Friberg om forlængelsen i kampprogrammet til tirsdagens kamp mellem Rungsted Seier Capital og Herning.

LÆS MERE: Dagens spil: Rungsted Seier Capital – Herning

Forlænger Bergman også?
Med Perssons forlængelse er to tredjedele af “svenskerkæden” allerede nu på plads til den kommende sæson. Nu venter vi derfor i spænding på, om der også kommer en kontraktforlængelse med Robin Bergman, så den stærke svenske trio forbliver samlet i den kommende sæson.