Persson gør comeback
Mikkel Persson Rungsted Seier Capital

Ventetiden er forbi. Godt et halvt år senere end håbet og ventet er Mikkel Persson klar til at få sin ligadebut for Rungsted Seier Capital.

Den 21-årige back er dermed klar til at blive kastet for rævene, når Herning Blue Fox i aften gæster Bitcoin Arena til et brag af en kamp om pladserne i top fire.

Både Herning (78 for 45 kampe), SønderjyskE (75/45), Rungsted Seier Capital (73/45) og Frederikshavn (73/46) bejler alle til de tre pladser efter Aalborg.

Alle tre pladser er stadig vidt åbne, så især de indbyrdes topopgør bliver afgørende. Vi behøver vel ikke sige noget om vigtigheden af aftenens opgør?

Moore og Pulli ude

Mens Mikkel Persson er klar til at løbe på isen i aften, så kommer Rungsted Seier Capital til at mangle både Juuso Pulli og TJ Moore til topopgøret.

Hvilke ændringer det får for kæderne, lader vi være op til Erik Hjalmarsson, der med Moores skade nu mangler to center-spillere, da Anders Poulsen endnu ikke er tilbage.

Ifølge Champagnebugtens underretninger glider Mikkel Persson ind i fjerdekæden, hvorved han får et blidt comeback.

Tæt opgør i vente – Kan den syvende mand gøre forskellen?

Herfra håbes der på en kanon opbakning i aften, da kampene mellem Rungsted og Herning i denne sæson har været meget tætte. Fire af de fem spillede kampe er blevet afgjort med blot et mål, hvor ordinær spilletid ikke var nok i de to af dem.

Med tre kampe tilbage af grundspillet og vigtige point til placeringerne i top fire på spil, så er det et opgør, hvor en tidlig føring kan betyde meget, især hvis denne kan udbygges, inden Herning får scoret. Lad os håbe at det sker i aften!