Puckoloco: RSC samler ind til nødlidende nordjyske fans
Spillerne fra Rungsted Seier Capital går forrest i kampen for at få flere ishockeyfans i hallerne med nyt tiltag.

Rungsted-spillerne har sammen med klubbens partnernetværk og supporterklub indsamlet en lang række smartphones til de nordjyske fans, så de kan benytte den nye liga-app og spare de 100 kr., som det koster ekstra at få et fysisk sæsonkort.

Mangel på smartphones og penge

Indførelsen af et fælles app-baseret billetsystem for hele ligaen (undtagen SønderjyskE) burde være med til at gøre hverdagen lettere.

Men nej, sådan er det ikke alle steder i Ishockeydanmark.

I Frederikshavn er der krise hos en gruppe af klubbens fans, der klager over, at mange af klubbens fans ikke har smartphones her i 2019, hvor det ellers er svært at finde mobiltelefoner, der ikke er smartphones.

Vil man som Frederikshavn White Hawks-fan derfor have et sæsonkort, koster det 100 kr. at få et fysisk sæsonkort, hvilket har fået facebooksiden Fr.havn White Hawks Debatside til at protestere mod, at man ikke tager hensyn til teknologisk udfordrede fans.Ishockey skal være for alle – også fattige nordjyder

I Rungsted har man som bekendt penge, som andre ikke har.

Det betyder også, at man jævnligt skifter til en ny smartphone, når den gamle ikke længere er in.

I stedet for at smide de gamle mobiltelefoner ud, har en række Rungsted Seier Capital-spillere, klubbens partnernetværk og supporterklub nu sat gang i en kampagne, hvor de indsamler gamle smartphones til de nordjyske ishockeyfans.

Der er allerede indsamlet en god portion iPhone 7’ere, Huawei P30’ere og Samsung Galaxy S9’ere ind.

– Det er synd, hvis de frederikshavnske fans ikke kan komme ind til kampene. De var trods alt med til at gøre semifinalesejren ekstra sjov for os, så vi vil gerne give lidt igen, siger Rungsted Seier Capitals Nikolaj Rosenthal.

Kampagnen florerer allerede på diverse sociale medier under hashtagget #Frederikshavnindsamlingen2019.Nordjysk taknemmelighed

I Frederikshavn vækker det velgørende tiltag stor glæde. Her er der især glæde over, at indsamlingen tager højde for, at det stadig ikke er alt, som udligningsordningen dækker – endnu.

– Vi sætter stor pris på, at vores fans kan komme ind og se kampene. Også dem der har gjort sig umage med at finde mobiltelefoner, der endnu ikke er smartphones.

– Det kræver sin nordjyde at finde dem, så den indsats skal ikke være spildt, blot fordi vi har fået en ishockeyliga, der tænker i så moderne tiltag. 100 kr. er også meget for et lille stykke plastik. Man skulle jo tro, at klubben var ude på at hive ekstra støtte ud af os fans, skriver Fr. Havn White Hawks Debatside i et takkebrev til de danske mestre.Satire – intet andet

Puckoloco er satiriske indlæg i nyhedsformat fra Champagnebugten.dk. Udtalelserne og kommentarerne er alle fiktive, ligesom man ikke skal lægge noget seriøst i artiklerne.

Puckoloco-indslagene har til formål at være humoristiske – intet andet