Den sønderjyske forbandelse fortsætter
Den sønderjyske forbandelse hviler fortsat over Rungsted Seier Capital ovenpå tirsdagens 3-1 nederlag i topopgøret i Vojens.

LÆS MERE: Big Data – Evaluering efter 3. spillerunde (24 kampe)

Nye takter
Selvom målene ikke væltede ind, så blev sæsonens fjerde møde med SønderjyskE noget anderledes end de tidligere opgør. Om Mario Simioni blev lige så stødt, som enkelte SønderjyskE-fans blev det over vores beskrivelse af SønderjyskEs spillestil i de foregående kampe og derfor ændrede spillestilen, tvivler vi på. Men forvandlet var begge hold.

Rungsted Seier Capital lagde fra land med en mere afventende tilgang til spillet, så man ikke var så sårbar overfor potentielle kontrastød. SønderjyskE, ja, de virkede faktisk indstillet på, at de skulle præge kampen, så bussen var slet ikke at se i dag.

Tilbage i samme rille…
Disciplinen har i den grad været afgørende i de tidligere kampe. Det blev den også i dag. Først tog Charlie Sarault plads i straffeboksen, hvor han kort tid efter fik selskab af Tyler Fiddler. Men er nok ikke grov, hvis man siger, at de udvisninger kan sættes i kategorien “unødvendige”. Her straffede SønderjyskE atter Rungsted og gjorde det til 1-0.

Anden periode så et Rungsted-hold, der gentagende gange udsatte sig selv for stor fare. Pucktab på offensiv blå, hvor pucken uopmærksomt eller sjusket blev smidt tilbage til backen, var gentagende gange ved at koste. Her kan vi takke Thomas Lillie for, at SønderjyskE ikke var foran med mere end 1-0.

De kom også på 2-0. Her vandt de to SønderjyskE-spillere kampen om pucken mod de tre Rungsted-spillere. Spillede den bagom målet og ind foran, hvor der blev trykket af. Lillie reddede i første omgang, men returen var ikke svær for værterne at sætte ind.

LÆS MERE: Ishockey er atter populært i Hørsholm og omegn

Comebacket udeblev
Man øjnede muligheden for et comeback i tredje periode, da Morten Jensen strøg igennem og passerede Patrick Galbraith, der ellers havde fat i pucken.

Det kom bare aldrig. Der manglede power i angrebet, hvor enten den sidste pasning eller lignende tit svigtede. I stedet for 2-2 blev det til en sønderjysk 3-1 scoring fra egen zone i det tomme mål, da Lillie var blevet erstattet af Robin Bergman.

Desværre en fuldt fortjent sejr til SønderjyskE, der i den grad er vores helt store nemesis i denne sæson.