Revanchens time – men hvem får revancheret sig?

Nikolaj Rosenthal Rungsted Seier Capital

Der var nok ikke mange, der havde set, at Aalborg Pirates skulle tabe to kampe i streg, især ikke når modstanderne hed Odense og Herlev.

Begge mandskaber går ind til fredagens kamp med revanche til gode. Aalborg ovenpå de to nederlag og Rungsted Seier Capital ovenpå den seneste tids rutsjebanetur, der senest kastede 6-2 nederlaget til SønderjyskE af sig.

Stabilitet og højere bundniveau

Mens sejren over Herlev bød på noget af det spil, som man har savnet i denne sæson, så bød nederlaget i Vojens på det centralt modsatte.

Begge kampe viste dog, at man kan vinde eller tabe kampe meget tidligt i første periode. At det bliver til 50-55 minutters kamp for et comeback gang på gang, er næppe holdbart.

Er lektien lært efter nederlaget i Vojens? Det er det, som Rungsted Seier Capital-spillerne skal forsøge at vise, når de tager imod Metal Ligaens suveræne tophold, der dog ser ud til at være til at tale med i disse tider.

Mandefald eller comeback

Rungsted Seier Capital var til kampen i Vojens uden fem spillere, da både langtidsskadede Anders Poulsen og Mikkel Persson fortsat er ude, mens også Joachim Holten Møller, Frederik Høeg og Nikolai Gade var ude.

Bredden på holdet bliver uden tvivl testet, hvis dette gør sig gældende igen, når Aalborg Pirates kommer på besøg. Vi regner dog med, at en enkelt eller to af de spillere, der ikke var med i Vojens, er tilbage i startopstillingen fredag aften.