Revanchens time: Tyren skal slagtes
Marcus Olsson Rungsted Seier Capital

Derby, Final4 og revanche. Der er mange ting på spil, når Rungsted Seier Capital tager imod Rødovre Mighty Bulls i Bitcoin Arena.

Her er der vigtige point på højkant, hvis Rungsted Seier Capital skal holde liv i håbet om en kvalifikation til Final4.

Det samme kan siges at gøre sig gældende for Rødovre Mighty Bulls.

Forskellen er blot, at Rungsted har spillet to kampe færre end Rødovre, så en sejr her kan flytte meget i mestrenes favør i forhold til Rødovre.

Nye formationer?

Op til kampen er der et stort spørgsmål om kædesammensætningen.

CHL-kampen mod HPK så grundet fraværet af Mattias Persson og Gustav Green nye ændringer i formationerne.

Hvis de to forwards er tilbage, hvilket vores klare forventning er, er det fristende at tro, at kæderne endnu engang ændres.

Nøglen til sejren

Hvad skal der til, for at sende Rødovre hjem med et nederlag?

Kampen mod HPK viste et Rungsted-hold, der spillede en meget mere kontrolleret defensiv, hvilket adskiller sig markant fra de første par kampe i dette års udgave af Metal Ligaen.

Om man vil fortsætte den tilgang, eller om man atter vil forsøge med at sætte tonen for kampen via en offensiv tilstedeværelse, er det store spørgsmål.

Når målene udebliver, så kan sejrene komme tættere på, hvis man selv begrænser antallet af mål imod.

Dette er i hvert fald opskriften for Rødovre, der med de finske Virtala-brødre i front kører en strategi, hvor der ikke bliver taget let på de defensive pligter.

Dette ses blandt andet ved, at Rødovre i 10 kampe har scoret lige så mange mål, som Rungsted Seier Capital har gjort det i otte (21 mål).

Den offensive styrke taler dog for, at Rungsted Seier Capital ikke vil stille sig ned og forsøge med kontraer men derimod forsøge at sætte tonen via et offensivt pres.