Ridderwall og co. stangede fra sig

Sæsonens tredje derby gik desværre langt fra som håbet. Stefan Ridderwall og Rødovre Mighty Bulls løb med en 3-5 sejr og hindrede dermed Rungsted i at lukke den indbyrdes serie.

Trods skader til Marcus Olsson, Mattias Persson, Alexander Jensen og de langtidsskadede Morten Green og Mikael Christensen var det Rungsted Seier Capital, der kom blæsende ud af starthullerne. Efter blot halvandet minut bragte Nikolai Gade Rungsted i front.

Første halvdel af første periode var i den grad Rungsteds. Overtaget var så massivt, at Rødovres cheftræner, Magnus Borgen, efter 10 minutter så sig nødsaget til at tage en timeout. Det viste sig desværre at være et rigtigt godt træk, for derefter fik Rødovre vendt kampen. Ikke blot fik Rødovre efterfølgende udlignet, det kunne også gå til pause med en 1-2 føring ovenpå et powerplaymål af Jonas Sass.

Tabt i boksen
Rødovre holdt fast i overtaget i anden periode og udbyggede føringen med endnu to powerplayscoringer. Udvisningerne gjorde i den grad ondt på Rungsted i en kamp, hvor sejren til Rødovre i målmandsduellen også spillede ind, da de tre point skulle fordeles efter 60 minutter.

Med tre powerplayscoringer imod i fire undertalssituationer kan man med sikkerhed i stemmen sige, at boxplayet desværre ikke er blevet bedre.

Krag scorede mod barndomsklubben
Nikolaj Krag Christensen fik scoret sit første Rungsted-mål, da han kort inde i tredje periode reducerede til 2-4. I denne omgang blev Rødovres forspring dog ikke reduceret. I stedet voksede det til 2-5, da Mads Eller omsatte straffeslaget begået af Morten Jensen.

Selvom Rungsted pressede på og skød løs mod Stefan Ridderwall, så formåede Rødovres svenske målmand at holde Rungsted fra fadet.

Modsvaret kom for sent
Der kom dog et modsvar på Ellers straffeslagsscoring få minutter efter, da Brendon Nash scorede. Men med lidt under tre minutter tilbage var det dog for sent. Kevin Lindskoug blev sidenhen erstattet med en ekstra markspiller, men i stedet for endnu en reducering scorede Rasmus Astrup til 3-6 i det tomme mål.

Er badeferien påbegyndt?
Vi håber så inderligt, at den negative stime med fire nederlag i træk blot er symptomerne ovenpå et hårdt kampprogram og mange skader. I baghovedet lurer erindringerne fra sidste sæson dog. Tanken om, hvorvidt en ny ”badeferie” er påbegyndt spøger så småt. Dette spøgelse skal gerne snart manes til jorden. Så der venter Peter Johansson og holdet et par vigtige uger forud, hvis badeferiespøgelset skal skræmmes væk.

Om det kræver en satsning på en bestemt målmand, så den valgte målmand kan få spillet sig rigtigt varm, en forstærkning til truppen, en ændret tilgang til spillet eller noget helt andet, skal vi lade være usagt. Det er i denne situation heldigvis ikke en opgave, der ligger på vores bord. Vi håber blot på, at resultatet deraf bliver det, som vi alle går og håber på, nemlig succes til Rungsted Seier Capital.