Røndbjerg følger Jensen til Sverige
Så kom der navn på Mathias Røndbjergs nye klub!

Det blev ikke IK Pantern, som rygterne ellers sagde det, men derimod nyoprykkede Kristianstad IK.

Dermed bliver Mathias Røndbjerg atter holdkammerater med Morten Jensen, som tidligere på måneden også skiftede til Kristianstad.

– Jeg vil gerne tage det næste skridt i min udvikling og her tror jeg, at Kristianstad er det rigtige sted. Jeg har kun hørt gode ting om klubben, byen og trænerne. Så jeg er meget spændt på at møde alle og komme i gang. Udover dette er klubben i begyndelsen af en interessant rejse, og jeg er utrolig stolt af, at jeg kan deltage i den, siger Mathias Røndbjerg på sin nye klubs hjemmeside.

Rosene ord fra Sverige

Der er næppe tvivl om, hvorvidt der er blevet lagt mærke til Mathias Røndbjergs præstationer i denne sæson.

– Mathias er en skøjtestærk back, der har sine styrker i det defensive spil, samt har en fremragende førstegangspasning. Mathias kommer fra en god sæson, hvor han var med til at vinde alt, hvad du kan med Rungsted i dansk hockey og så fik han også debut i landsholdet, siger Kristianstads cheftræner Mikael Gath.