Røndbjerg og co. er favoritter i Sverige
Bliver det i år, at vi får en dansker med guldhjelm i Sverige? Ja, i hvert fald hvis man sørger bookmakeren Unibet, der har Jonas Røndbjerg og Växjö Lakers som klare favoritter til at vinde det svenske mesterskab i den kommende sæson.

Danskerklubben, der også vandt det svenske mesterskab i den forgangne sæson, dog uden at det kastede en guldmedalje af til Røndbjerg, topper Unibets favoritliste, hvor de giver odds 3.00 på at vinde det svenske mesterskab.

Nærmeste forfølger er Frölunda Indians, som Unibet giver odds 7.50 på. Sandsynligheden for svensk guld til nogle af de andre danskerklubber i SHL er dog ikke så sandsynligt, hvis man spørger Unibet. Både Brynäs og Malmö giver begge odds 14.00.

Favorit til at vinde the double
Jonas Røndbjerg og co. er endda Unibets favoritter til at tage ”the double” i form af det svenske mesterskab og Champions Hockey League.

Favoritrollen er dog ikke så stor i Champions Hockey League som i SHL, men Unibet har Växjö som største favorit til odds 7.50. Her giver de danske mestre fra Aalborg Pirates odds 151.00. Så hvis du tror på mirakler – og de rent faktisk også sker, så er der en god gevinst at hente, skulle Aalborg gå hele vejen i Champions Hockey League.