Røndbjerg og True strålede med assists

Både Jonas Røndbjerg og Oliver True havde lørdag en afgørende stav med i deres holds sejre.

Jonas Røndbjerg leverede sit tredje point i tre kampe, da Växjö Lakers slog Brynäs med 3-5. Her kom det danske stortalent på pointtavlen i begyndelsen af tredje periode, da han assisterede på Pontus Netterbergs scoring til 2-2.

Røndbjerg har været stærkt producerende på det seneste for det svenske tophold, selvom han får under 10 minutters istid i kampene.

10 af nummer 10

I Canada rundede Oliver True en mindre milepæl, da han med sine assists i Ottawa 67’s 6-5 sejr over Oshawa spillede en stor rolle. De to assists betød, at Oliver True rundede sit tiende point i OHL.

Trues første assist kom på føringsmålet allerede efter blot 1:19 inde i kampen. Assist nummer to kom tidligt i anden periode, hvor True sammen med Carter Robertson lagde op til Alexander Chmelevskis powerplaymål til 3-1.