Røndbjerg strålede i dansk VM-sejr

Jonas Røndbjerg spillede en vigtig rolle, da det danske landshold leverede et stærkt sent comeback og vandt den første kamp i bedst af tre nedrykningsserien mod Hviderusland.

De unge danske løver gik fra at være bagud 4-2 til at vinde 4-5 på to scoringer i kampens sidste minut. Her assisterede Jonas Røndbjerg Andreas Grundtvig på sejrsmålet.

Det store Rungsted-talent havde tidligere i kampen åbnet scoringen, da han mod slutningen af første periode bragte Danmark foran. Røndbjerg fik yderligere en assist, da han også assisterede Joachim Blichfeld på 4-3 målet. Så med et mål og to assists i dagens kamp er Växjös Rungsted-talent nu dansk topscorer ved dette U20 VM med et mål og fire assists i fem kampe.