Rosenthal: Spiller vi vores spil, så er vi svære at slå
Første faceoff i Continental Cup nærmer sig med hastige skridt. For både spillere, fans og partnere venter der en anderledes oplevelse, når Saxo Bank Arena i weekenden lukker dørene op for europæisk ishockey.

– Det bliver selvfølgelig en fed oplevelse at spille noget Europa Cup, også at det er på hjemmebane i Rungsted. Det er en lang sæson, hvor der med 50 kampe er langt til de kampe, hvor der er noget på spil, så en cup af denne størrelse giver os en mulighed for at vise folk i Rungsted noget, siger Rungsted Seier Capitals Nikolaj Rosenthal.

Ubekendte faktorer
Lige hvad der venter Nikolaj Rosenthal og holdkammeraterne på isen, er svært at sige. Første smagsprøve får Champagnebugtens helte fredag eftermiddag, når Yunost Minsk og Sheffield Steelers åbner Continental Cup-weekenden.

– Vi kender ikke de hold, som vi skal spille imod, så vi afventer lidt, hvad der venter en. Vi har kigget lidt highlights og holdopstillinger og set, hvem der spiller på de forskellige hold, fortæller Nikolaj Rosenthal.

BOOKMAKER TROR PÅ CONTINENTAL CUP-SUCCES TIL RUNGSTED

Egne styrker skal give succes
Selvom skaderne væltede ned over Rungsted Seier Capital i ugerne op til landsholdspausen, så formåede drengene alligevel at tage otte point i de sidste tre kampe, hvor skaderne var flest. Med alle mand tilbage på holdkortet, så må det også være et Rungsted-mandskab, der går ind til Continental Cup med selvtillid og en stærk tro på egne evner.

– Det kunne være sjovt at komme videre og komme til udlandet og spille. Vi går ind til alle kampene for at vinde dem. Det skal dog vejes op imod de skader vi har haft, så det bliver ikke nogle kampe, hvor der bliver satset, hvis nogen ikke er helt klar.

– Vi har forberedt os på de ting, som vi er gode til. Spiller vi vores spil, så er vi svære at slå, siger Nikolaj Rosenthal.