RSC og RIK viser sammenhold med nyt initiativ
At der er et ønske om tættere sammenhørighed mellem Rungsted Seier Capital og Rungsted Ishockey Klub bliver endnu mere tydelige fra denne sæson. Her kommer både ligaholdet og samtlige af RIK’s hold til at have både Rungsted Seier Capital og RIK-logoer på trøjerne.

– På RIK’s seneste generalforsamling kom der noget nyt blod i bestyrelsen, der har nye idéer til, hvordan vi skal samarbejde endnu bedre mellem amatør- og ungdomsafdelingen samt den professionelle afdeling, fortæller Rungsted Seier Capital-direktør Thomas Friberg og fortsætter:

– Et af tiltagene er, at klubberne har hinandens logoer på ærmet den kommende sæson. Allerede nu kan man se RIK-logoet på vores træningstrøjer, men her er det placeret i nakken. Når de rigtige trøjer kommer, vil der være placeret på ærmet.

Sammenhold og fælles vej
Sammenholdets visuelle fremvisning viser en større helhed, hvor en fælles identitet er en vigtig del af fundamentet.

– Vi er meget begejstret over det. Fra RIK’s side ønsker vi en klub, der i meget højere grad samarbejder tæt med vores eliteklub. Det har man ikke historisk gjort, men vi har det sidste halve år fået gjort noget for at få et tættere samarbejde, siger Mette Dreier fra RIK’s bestyrelse.

– For Rungsted Ishockey A/S er samarbejdet med amatørafdelingen meget højt prioriteret, og vi er meget glade for, at interessen omkring samarbejde nu går begge veje, siger Thomas Friberg.

Rungsted Seier Capital-logoerne er endnu ikke klar på RIK-trøjerne. RIK søger i den forbindelse en sponsor, så hvis der sidder en virksomhed – eller privatperson, der har lyst til at bidrage til det styrkede samarbejde, så vil vi herfra opfordre til, at man kontakter RIK.

Træningstrøjer bortloddes
De første elitetrøjer med RIK-logoet på, træningstrøjerne, kan senere erhverves for blot 300 kr. Træningstrøjerne bortloddes nemlig til medlemmerne af Rungsted Seier Capital Gold Club, hvor lodtrækningen bestemmer rækkefølgen for valget af en trøje (man kan selvfølgelig også takke nej tak, hvis man ikke ønsker en billig game worn-trøje).

Er man ikke allerede blevet medlem af Rungsted Seier Capital Gold Club, kan det stadig nås via Rungsted Seier Capitals webshop.

Begejstret for tiltagene
På Champagnebugten.dk er vi meget begejstret for dette tiltag. Det er i den grad et synligt signal om, at man begynder at trække i en fælles retning, samt eventuelle grøfter forsøges mindsket. For når alt kommer til alt, så er det svært at se, hvordan nogle af parterne i det lange løb skal kunne eksistere uden hinanden.