Rungsted dominerer ugens hold ovenpå pokaltriumfen
Ikke overraskende fylder Rungsted Seier Capital godt på denne omgangs ugens hold på Faceoff, hvor der ovenpå pokaltriumfen er hele tre Rungsted-folk med.

Jokke is on fire! Det er ikke tit, at han scorer, men når han gør, så gør han det på en måde, så det bliver husket. Joachim Holten Møller diskede op med en rigtig lækkerbisken i pokalsemifinalen mod Aalborg. Scoringen var hans første i så lang tid, at han med egne ord ikke helt kunne huske, hvornår det sidst var.

– Jamen, altså: Holten Møllers mål mod Aalborg fredag aften var et regulært kunststykke af “Erik Karlssonsk” karakter. Ellers solid som altid i nordsjællændernes backlinje, skriver Faceoff om Joachim Holten Møllers udtagelse til ugens hold.

Lidt længere fremme på banen finder vi Mr. Final4 MVP – Tyler Fiddler.

– Vældig fortjent kåring til årets pokalfighter efter at Fiddler havde udlignet til 2-2 for Rungsted i den dramatiske finale – og i øvrigt været toneangivende i både finalen og semifinalen. Er i gang med sin bedste sæson i Danmark, skriver Faceoff.

På trænerposten er Erik Hjalmarsson at finde for første gang:

– Stadig ubesejret som træner i Rungsted efter tre kampe. Det holdt hårdt. Tog timeout i god tid i finalen, og hans satsning gav pote. Stor triumf for svenskeren, der målt på weekenden ser ud til at kunne holde fast i Rungsted “sejrsfølelse”.

Se de øvrige på ugens hold HER.