Rungsted faldt hårdt mod mestrene

Piraterne fik revanche, da Rungsted Seier Capital indkasserede sæsonens største nederlag i sæsonens andet møde med de forsvarende mestre, der vandt 6-2.

Av for en første periode
Rungsted Seier Capital fik ikke den bedste indledning på kampen. En tidlig udvisning blev efter knap et minuts overtal omsat til en tidlig føring af hjemmeholdet. Det så dog ud til, at piraterne skulle have kamp til stregen, da Tyler Fiddler et lille minuts tid senere udlignede.
Første periode skulle dog vise sig at blive lige så dyr, som minutterne inden Fiddlers scoring indikerede. Godt midtvejs i perioden blev det til 2-1, inden Aalborg udbyggede føringen til 4-1 ovenpå to scoringer indenfor to minutter.

Lyset blev slukket
Et potentielt comeback så atter lyset, da Robin Bergman gjorde det til 4-2 13 minutter inde i anden periode, da de to hold for en gangs skyld var fem mod fem i løbet af perioden. Døren blev desværre hurtigt smækket i igen, da Aalborg gjorde det til 5-2 godt et minut efter Bergmans reducering.
Der kom efterfølgende en gylden mulighed for at gøre det til 5-3, da man fik næsten halvandet minut i en fem mod tre situation, men reduceringerne udeblev.

Nederlaget lod sig ikke ændre
Ironien i det hele er vel, at Rungsted vandt skudstatistikken 34-26, men blot formåede at score to gange på 34 forsøg. Ej heller på straffeslag var der gevinst, da Mattias Persson fik muligheden seks minutter inde i tredje periode. Det blev i stedet til 6-2 seks minutter senere, da Jeppe Jul Korsgaard slog sejren fast for mestrene.