Rungsted går på landsholdspause med back-to-back kampe
William Boysen

Vi går en underholdende optakt til landsholdspausen i møde. Rungsted Seier Capital går nemlig på landsholdspause med back-to-back kampe ude mod Odense Bulldogs og SønderjyskE.

Oprindeligt skulle kampen mellem SønderjyskE og Rungsted Seier Capital være spillet søndag den 11. februar kl. 19.00. Den kamp er nu flyttet til lørdag den 10. februar kl. 19.00.

– Hjemmekampen mod Rungsted Seier Capital bliver rykket en dag frem. Rungsted har henvendt sig til os for at få kampen den 11. februar flyttet, og det ønske har vi imødekommet, skriver SønderjyskE på deres hjemmeside.

Fredagens kamp i Odense spilles kl. 19.30.

Vi har haft nogle gode kampe mod SønderjyskE i denne sæson, og der er ingen grund til at tro, at grundspillets sidste opgør mod den tidligere storklub bliver anderledes. Med det nye spilletidspunkt er der samtidig rig mulighed for at tage turen til Vojens og komme hjem og få sovet ud, inden arbejdet atter kalder mandag. Der skal derfor lyde en kraftig opfordring herfra til et roadtrip for at støtte drengene i bestræbelserne  på en top seks-placering.