Rungsted henter NHL-draftet dansker
Skadessituationen har været mærkbar igennem længere tid i Rungsted Seier Capital. Med udsigt til, at alle de skadede først er klar omkring jul, er der nu hentet forstærkning ind i form af den NHL-draftede unge dansker, Nikolaj Krag Christensen.

Den unge forward med rødder i Rødovre blev sidste år draftet i syvende runde (209 overall) af St. Louis Blues ovenpå sin første sæson i svensk hockey.

OPTAKT: NYT SLAG OM FØRSTEPLADSEN VENTER

2017-2018 sæsonen har Krag Christensen brugt i finsk ishockey. Det er dog ikke blevet til kampe for SM Liiga-klubben HPK, idet den unge dansker efter ni U20-kampe for klubben blevet udlånt til Mestis-klubben LeKi.

Meningen var i første omgang, at Blues-prospectet skulle spille den resterende del af sæsonen i LeKi, men her blev det blot blevet til fem kampe, inden HPK og den unge dansker nåede dertil, at kontrakten, der ellers løb frem til 2019, blev ophævet.

Så det ligner en god aftale for begge parter, idet Rungsted får en forward, der både kan spille center og wing, mens Krag Christensen får den savnede spilletid.

I første omgang er Krag Christensen tilknyttet Rungsted Seier Capital til og med U20 VM. Med nummer 27 på ryggen får klubbens nye mand debut i aften i Herning.

Inden han som 17-årig skiftede til Rögle, nåede Nikolaj Krag Christensen at spille 39 Metal Liga-kampe for Rødovre.