Rungsted pelsede guldfavoritterne fra Herning
Nikolaj Rosenthal Bitcoin

Rungsted Seier Capital kom ud på toppen af topopgøret mod guldfavoritterne fra Herning Blue Fox, hvor de forsvarende mestre vendte 0-2 til 6-2.

Guldfavoritterne fra Herning kom ellers ud som lyn og torden, hvor et par Rungsted-udvisninger var med til at styrke gæsternes overtag. Med to scoringer på under halvandet minut så det også ud til, at det kunne blive grimt.

Det blev det også… For Herning, for det lykkedes Rungsted Seier Capital at ryste den lidt skidte første periode af sig, vende kampe og sikre de tre point.

Rungsted fik i den grad vendt kampen i anden periode, hvor Nichlas Hardt med en styring udlignede tidligt i anden periode.

Nikolaj Rosenthal skaffede derefter Rungsted føringen, inden han også udbyggede den.

Som i sæsonpremieren var Rasmus Andersson også på pletten, da han med sin fjerde scoring i to kampe gjorde det til 5-2 kort tid efter, at Cristopher Nihlstorp havde forladt banen.

Det blev også 6-2 ved Marcus Olsson, da Rungsted-kaptajnen sendte pucken i det tomme mål til slutresultatet.Sejren blev dyr: Stjernekeeper skadet

Sejren blev dog ret dyr for Rungsted Seier Capital, der efter små 36 minutter måtte se den svenske stjernekeeper Cristopher Nihlstorp forlade isen efter et sammenstød med holdkammeraten Shane Hanna.

De første meldinger går på, at Nihlstorp pådrog sig en hjernerystelse ved sammenstødet. Vi følger selvfølgelig op på dette og håber Cristopher Nihlstorp rigtig god bedring.Rungsted Seier Capital – Herning Blue Fox 6-2 (1-2, 4-0, 1-0)

06.05 0-1 Cameron Brace (Daniel Nielsen, Mathias Bau) PP
07.25 0-2 Peter Larsen (Mark MacMillan)
08.15 1-2 Oscar Schulze (Joachim Holten Møller)
22.00 2-2 Nichlas Hardt (Mattias Persson, Marcus Olsson)
26.46 3-2 Nikolaj Rosenthal (Alex Wideman) PP
32.27 4-2 Nikolaj Rosenthal
36.35 5-2 Rasmus Andersson (Morten Jensen, Mattias Persson) PP
59.05 6-2 Marcus Olsson SH/EN

Udvisninger
Rungsted Seier Capital: 5 x 2 min.
Herning Blue Fox: 6 x 2 min.

Skud: 23-32.

Tilskuere: 412.