RSC præsenterer forbedret regnskab trods coronanedlukning
10 mio. i coronastøtte

Ligesom landets øvrige elitesportsklubber og øvrige virksomheder var de danske ishockeyklubber ramt af coronanedlukninger, der betød både aflysning af 2019/2020-slutspillet samt en hel sæson med enten ingen eller meget få tilskuere i hallerne.

Her viser årsregnskabet, at Rungsted Seier Capital i 2019/2020 og 2020/2021 fik i alt lidt over 10 millioner kroner i coronastøtte, hvoraf de 9.280.775 kr. kom i den seneste guldsæson.

– Virksomhedens drift og likviditet har i regnskabsåret været negativt påvirket af spredningen af coronavirus (COVID-19), da virksomhedens aktivitet har været helt eller delvis lukket i en periode. Virksomheden har formået at opretholde en bred kreds af samarbejdspartnere og i sammenhæng med hjælpepakker og omkostningstilpasning, har dette medført, at virksomheden har klaret sig igennem økonomisk. Det er ledelsens forventninger, at situationen normaliseres i regnskabsåret 2021/22, skriver Rungsted Seier Capital i årsregnskabet.

I regnskabet fremgår også personaleomkostningerne fra klubben. Se dem stillet op mod sidste sæsons finalister på næste side.