Rungsted udbygger føringen med storsejr over Rødovre
Sikke en fest! Rungsted Seier Capital udbyggede på flotteste vis føringen i toppen af Metal Ligaen med en sejr på hele 7-1 over Rødovre foran en fyldt Bitcoin Arena, mens SønderjyskE satte point til i Odense.

Juleferien havde uden tvivl gjort Rungsted-spillerne godt. Det fik gæsterne fra Rødovre at mærke med det samme, hvor målene blev braget ind, som var det raketter der fløj til vejrs på Rådhuspladsen.
Endnu engang var Tim Daly og resten af førstekæden ustyrlig. Daly bragte Rungsted foran efter seks minutters spil. Otte minutter senere stod der 4-0 – og Daly var noteret for tre point i første periode.

Rødovre tog efter Tyler Fiddlers 4-0 scoring en timeout, hvor Rødovre-træner Magnus Borgen verbalt og korporligt viste sin utilfredshed med Rødovre-spillernes præstationer på isen i Bitcoin Arena.

Hattrickhelt
Det blev dog lidt en stakket frist for Borgens tropper. Da Matthias Asperup blot et minut inde i anden periode blev sendt i bad for en tackling til hovedet. Her scorede Tyler Fiddler sit andet mål og gjorde det til 5-0 i powerplayet ovenpå Asperups udvisning. Fiddler fuldendte sit hattrick i slutningen af anden periode, da han gjorde det til 7-0 med endnu en powerplayscoring.

Det hverken bragte spænding ind i kampen eller ødelagde festen, at Rødovre reducerede i tredje periode. Rungsted skød nytåret ind på flotteste vis med en storsejr og udbygning af forspringet.