Rungsted uddelte øretæver i topkampen

Kan der fortsat være tvivl om, hvem der er det bedste hold i Metal Ligaen? Det bør der ikke være ovenpå Rungsteds 8-2 sejr i topopgøret mod ligaens nummer to, Frederikshavn.

Killer powerplay
Rungsted Seier Capital fortsatte de takter og den dræbende effektivitet, som kendetegnede de sidste par perioder af fredagens sejr i Esbjerg. Marcus Olsson og sidenhen Tyler Fiddler skaffede Rungsted en tidlig 2-0 føring.
At Rungsted har ligaens bedste powerplay, blev atter demonstreret, da kampens første mulighed bød sig. Kort før Evan Jaspers udvisning udløb udbyggede Nikolaj Rosenthal føringen til 3-0. 100 procents udnyttelse på første mulighed.

Hold fast, for nu går det hurtigt
Frederikshavns reducering i første periode første aldrig til, at gæsterne fik hentet rigtigt ind. Rungsted Seier Capital fortsatte med at trække fra, denne gang på en scoring af unge Gustav Green.
Der var nok nogle nordjyske høge, der troede, at comebacket stadig var muligt, da Mads Larsen scorede til 4-2. Bergman og co. ville det anderledes. Halvandet minuts tid efter gjorde Robin Bergman det til 5-2, inden selv samme spiller også gjorde det til 6-2 to minutter senere. God weekend, Galansky!

Jensen lukkede og slukkede
Med en 6-2 føring forud for tredje periode var kampen afgjort. Men som prikken over i’et kom der lige to scoringer at gå hjem på, da der var dobbelt up på Morten Jensen-scoringer i kampens sidste minutter. 8-2 i ligaens topopgør mellem nummer et og to. Lækker måde at gå ind til landsholdspausen på!