Rungsted vandt forpremieren

Rungsted Seier Capital hentede tredje sejr i træk, da forpremieren på sæsonpremieren mod Hvidovre blev vundet i et målrigt opgør, hvor en stærk tredje periode satte fighterne på plads.
Det er svært at bede om en bedre start på et opgør end en tidlig føring. Det var også, hvad Rungsted Seier Capital fik, da Tim Daly efter knap fire minutters spil bragte Rungsted foran. Føringen stod desværre kun et par minutter, da Hvidovre udnyttede den meget plads foran Thomas Lillie til at passere Rungsted-keeperen to gange på under et minut.
Det blev også til 3-1 til Hvidovre lidt over midtvejs i første periode. Reduceringen kom først lidt inde i anden periode, da Oscar Schulze spillede Kaptajn Olsson helt fri. Udligningen kunne være kommet kort tid derefter, men det blev blot til to skud i fem mod tre overtalssituationen. Comebacket fik et hak i tuden, da Hvidovre med godt tre minutter tilbage af anden periode gjorde det til 4-2.

To scoringer på under et minut
Men, denne gang var det Rungsteds tur til at svare tilbage med to scoringer indenfor et minut – nærmere indenfor 19 sekunder.
Først scorede Mattias Persson i powerplay, inden Mikael T. Christensen i sekunderne efter styrede Morten Jensens skud i mål til 4-4.

Comebacket blev fuldendt
Det lignede langt fra en Rungsted-sejr, da Hvidovre efter 11 minutter kom på 3-1, men sejren kom i hus på en stærk tredje periode.
Tyler Fiddler skaffede ovenpå forarbejde af Røndbjerg og Charlie Sarault føringen tilbage på Rungsted-hænder. Røndbjerg leverede her en lækkerbisken af en pasning til Sarault, der sendte pucken på tværs til Fiddler, der smækkede den ind.
Føringen blev udbygget halvandet minut senere med endnu en scoring af Kaptajn Olsson. Powerplayscoringen kom efter blot seks sekunders powerplay, så hurtigt og effektivt. Som de sidste søm i Hvidovres kiste slog Nikolaj Rosenthal og Tim Daly sejren fast med scoringerne til 4-7 og 4-8, inden Hvidovre fik pyntet på resultatet.
Lektionen lært fra kampen mod Hvidovre må være, at man næppe skal undervurdere fighterne, når vi når til de kampe, hvor det gælder point.