Rungsted vandt tæt opgør
Tyler Fiddler Rungsted Ishockey

Der skulle kæmpes for det, men Rungsted Seier Capital kom i gang igen ovenpå den lange kamppause med en 3-2 sejr over Hvidovre Fighters.

Deja-vu? Ahh, ikke helt… Det blev ikke sæsonpremieren om igen, men som der kom Hvidovre også stærkt kæmpende ud. Denne gang var det dog nok til at bringe sig foran, da værterne udnyttede en lidt for stor mulighed i første periode.

To hurtige, tak
Skulle det blive sådan en dag, hvor det bare ikke ville lykkes? Nej, det skulle det ikke. På to scoringer indenfor to minutter var føringen tippet over til Rungsteds favør. Først trak Nikolaj Rosenthal ind i banen og satte pucken ind højt i målet. Kort efter var det Mattias Persson, der med et flot sololøb kørte bukserne af Hvidovre-backerne og kronede Robin Bergmans puckerobring i egen zone med et flot mål.

Lykkelig afslutning
At Hvidovre ikke er nemme at bide skeer med, beviste Fighters tidligt i tredje periode. Her omsatte Edgars Treijs straffeslaget begået af Marcus Olsson til en udligning. Men gensvaret kom prompte. Under et minut senere udnyttede Tim Daly en lækker pasning fra Tyler Fiddler og pladsen ved fjerneste stolpe til at genskabe føringen.

Mattias Persson kunne kort før tid slå sejren endeligt fast, men skarpheden svigtede den ellers stærkt spillende svensker, der ikke omsatte det sene straffeslag til sin anden scoring.

Kampen i tal:

Hvidovre Fighters – Rungsted Seier Capital 2-3 (1-0, 0-2, 1-1).
07.40 1-0 Mathias Hansen (Rasmus Heine, Magnus Molge)
34.02 1-1 Nikolaj Rosenthal (Tyler Fiddler, Charlie Sarault)
36.03 1-2 Mattias Persson (Robin Bergman)
41.32 2-2 Edgars Treijs (PS) (SH)
42.21 2-3 Tim Daly (Tyler Fiddler, Charlie Sarault) PP

Udvisninger:
Hvidovre Fighters: 6 x 2 min.
Rungsted Seier Capital: 5 x 2 min.

Skud: 26-21.

Tilskuere: 850.