Rungsted var favoritter – nu er SønderjyskE det
Willie Raskob Rungsted Seier Capital

Det har været noget af en rutsjebanetur i denne sæson. Senest havde vognen en opadgående retning, da Herlev Eagles blev slået.

Rungsted Seier Capital var dagen før kampdagen små favoritter til tirsdagens opgør i Vojens mod de nye Continental Cup-mestre fra SønderjyskE. På kampdagen er den favoritværdighed tippet markant over til SønderjyskEs fordel.

Der er uden tvivl nogle SønderjyskE-spillere, der er trætte ovenpå weekendens triumf og efterfølgende sejrsfest. Dette kan meget vel komme Rungsted Seier Capital til gode, så formår man at åbne opgøret i samme stil som mod Herlev Eagles, så kan endnu en sejr i Vojens være indenfor rækkevidde.

Normalt har bookmakerne i denne sæson haft en tendens til at have værterne som favoritter, også selvom mange andre ting har peget på en udebanesejr. Om det er det, der

Det store spørgsmål er, om man formår at holde niveauet og koncentrationen fra de første 30 minutter af kampen mod Herlev. Gør man ikke det, så fortsætter rutsjebaneturen.

Vi tror dog på, at der er Continental Cup-træthed i Vojens ovenpå den europæiske triumf med tre kampe på tre dage og blot mandag som hvile/træningsdag.

Derfor er vi ude i et spil på Rungsted Seier Capital, der hedder:

Over 2,5 mål af udebaneholdet til odds 1.71 hos Nordicbet.