Russell klar til debut – spørgsmålstegn ved Nihlstorp
Rungsted Ishockey

Så er den officiel! Patrick Russell får debut, når Rungsted Seier Capital fredag aften møder Herlev Eagels på udebane.

Rungsted Seier Capital spiller her sæsonens tredje kamp, mens Herlev spiller deres anden – efter en premieresejr over Odense.

Her skal Rungsted forsøge at gøre det til alle gode gange tre og vise, at de drillerier, som Herlev lavede i sidste sæson og under træningskampene ikke længere skal finde sted.

Med al ære og respekt så er Herlev et hold, som man skal slå – og gerne hver gang, hvis man for alvor vil være med i den sjove ende af tabellen. Derfor er en sejr også et nærmest ufravigeligt krav.Status på Nihlstorp – Forventes ude

Vi har ikke fået nogle meldinger på, at Cristopher Nihlstorp er tilbage i målet igen, efter han skadet måtte forlade isen i sejren over Herning.

Forventningen er derfor, at den svenske stjernekeeper er ude i fredagens kamp i Herlev, hvor David Grubak så får chancen fra starten.

Kan Grubak vise samme niveau, som han gjorde, da han kom ind mod Herning, så bør det ikke rykke meget ved, at dagens spilforslag peger i retning af en sejr til Rungsted Seier Capital.

Hvis der kun er tale om en mindre skade, så giver det god mening at spare Nihlstorp her med henblik på tirsdagens topopgør, hvor Aalborg Pirates kommer på besøg.Russell ind i tredjekæden

Ja, det lyder lidt vildt, når man siger det, om en dansk NHL-spiller, men forventningen er faktisk, at Patrick Russell træder ind i tredjekæden med Metal Ligaens målkonge, Rasmus Andersson, og André Pison.

Årsagen til det skal nok ligge i, at der stadig er lidt usikkerhed om, hvor længe man har Russell til rådighed, så man ikke vil ændre på formationerne i topkæderne uden grund.