Rygte: Coronavirussen betyder, at sæsonen er slut
ishockey

Først tømte coronavirussen hallerne i de sidste grundspilskampe, så lukkede den det meste af Danmark ned i indtil videre 14 dage og nu kan den meget vel have sat et punktum for 2019-2020 ishockeysæsonen.

Selvom Ligaforeningen for nyligt meldte et corona-alternativt slutspil ud, så svirer rygterne om aflyste træninger og udenlandske spillere på vej hjem rundt i Ishockeydanmark.

Dertil kan man også sætte spørgsmålstegn ved serviceringen af hallerne, der varetages kommunalt, ovenpå udmeldingen fra regeringen om nedlukningen af store dele af det offentlige Danmark fra på mandag.

Rygterne kører allerede nu på, at ishockey VM aflyses, mens flere andre europæiske ligaer har lukket ned for denne sæson. Dertil kommer, at de resterende rækker indenfor dansk ishockey er lukket ned for denne sæson.

Der er endnu ikke nogen officielle udmeldinger fra DIU eller klubberne, men i dette sammenhæng er det fristende at gå med det gamle ordsprog: Ingen røg uden ild.

Herfra forventes det dog, at der kommer en officiel udmelding derpå indenfor de kommende dage. Også en melding om hvad det får at betydning for et eventuelt mesterskab.