Rygte: Daly følger trop – Rygtes på vej tilbage
Tim Daly Rungsted Ishockey

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men vi kan kun håbe. Blandt de seneste rygter, som vi hører, er, at Tim Daly kan være på vej til at gøre Charlie Sarault følgeskab og vende tilbage til at forsvare det DM-guld, som han var med til at vinde med Rungsted Seier Capital.

Vores oplysninger går på, at det dog stadig er forholdsvist tidligt i stadiet. Alligevel fornemmer vi, at det kan gå hurtigt med at få en aftale på plads.

Det virker dog til, at den verdensomspændende situation på grund af coronakrisen og Charlie Saraults comeback kan være det, der genforener de to guldhelte hos Rungsted Seier Capital.Dansk coronahåndtering spiller ind

Her kan Danmarks håndtering af coronasituationen faktisk vise sig at være stærkt medvirkende til, at Rungsted Seier Capital får samlet et hold bestående af flere af de sidste to sæsoners absolut største profiler i Metal Ligaen – krydret med en dansk MVP, en dansk landsholdsstjerne og en dobbelt svensk mester i målet.

Charlie Sarault gav overfor RSC Medie Team udtryk for, at netop Danmarks håndtering af coronasituationen var en del af hans betragtninger i beslutningen om at sætte sit navn på en ny Rungsted-kontrakt.

Herfra forsøger vi at holde benene på jorden, men det er svært ikke at have en spirende optimisme.