Rygte: Ny spiller med i aften
Rungsted Seier Capital

Vi har på Champagnebugten.dk hørt rygter om, at der skal være en ”ny” spiller med i aften, når Rungsted Seier Capital tager imod Herlev Eagles.

Det skulle være Oliver True, der efter vores oplysninger skulle være tilknyttet Rungsted Seier Capital på en såkaldt tryout-kontrakt. Meningen dermed skulle være, at den giver Oliver True muligheden for atter at tage til udlandet, hvis en ny mulighed skulle opstå.

Erstatning for TC?
Tilknyttes Oliver True, om end det blot er på midlertidig basis, vil det store spørgsmål efterfølgende nok være, om den unge wing skal udfylde hullet i tredjekæden efter Mikael T. Christensen, eller om Nikolai Gade fortsat holder den plads.

LÆS MERE: Dagens spil: Rungsted Seier Capital – Herlev Eagles

Anden omgang
Med kampen mod Herlev tager Rungsted Seier Capital hul på anden runde af Metal Ligaen. Håbet er lidt på en gentagelse af sidste kamp, hvor Herlev, med al ære og respekt, ikke var i nærheden af en sejr. Det ændrer dog ikke på, at Herlev ikke må undervurderes, for ørnene vil uden tvivl være revanchelystne.

Sidste kamp til van Pottelberghe
Mens kampen i aften meget vel kan byde på sæsondebut til Oliver True, så er der lagt op til, at det bliver Joren van Pottelberghes sidste som målmandsvikar i Rungsted-målet.