Stor rygtebørs: Seneste nyt om til- og afgange hos Rungsted
Rasmus Andersson Rungsted Ishockey

Sikke en sæson! Og sikke en rutsjebanetur, der fik endestation det sted, der sidste år dannede rammerne for endnu en guldfest for Rungsted Seier Capital.

Eventyret fik dog ikke en, med Rungsted-briller, lykkelig afslutning, da Aalborg ganske fortjent løb med guldet.

At det alligevel endte med håbet om et succesfuldt titelforsvar, var der ikke meget, der indikerede blot få uger før slutspillet.

Men kvartfinaleserien mod Herning gav håb om mere, håb om at magien atter var genfundet. Semifinalen viste dog tegn på, at træerne ikke voksede ind i himlen. Men i hockey kan alt jo ske. Det gjorde det bare ikke denne gang for Rungsted Seier Capital.

Som meldingerne havde kørt på i efterhånden lang tid, så blev nederlaget i den 5. finalekamp også den sidste kamp for klublegenderne Nikolaj Rosenthal og Joachim Holten Møller, der desværre ikke fik lov til at sætte punktum for karrieren med den største triumf. Det havde i den grad været velundt.

Med finalenederlaget sættes også punktum for en i den grad underlig sæson, der i den grad har givet grobund for debat, diskussioner, forundring og mange, mange andre følelser, som unægteligt knytter sig til det at være ishockeyfan.

Med dertil hører også, at man for manges vedkommende allerede nu ser frem mod næste sæson, hvor vi forhåbentligt atter får et hold, der er med, når guldet skal uddeles.

Gennem de seneste par måneder har rygterne allerede floreret om, hvem der spiller hvor i den kommende sæson. På de følgende sider kan du se de rygter, som vi her på Champagnebugten har fået ind i løbet af slutspillet.